wesoledi Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 hmm :) nie wiem czy to sie nadaje ale co tam :) najwyzej moderatorzy to wytna oto lay jaki zrobilem w max'ie:) (ale mi sie nudzi co nie? :>)
Knysha Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Eee ... to chyba nie ten dzial ;/. Cos podobnego mozna 'wyczarowac' w Photoshopie w 30 min :O. Peace :X. .
Predator Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 :] moze byc niema co marudzic w koncu chcial zrobic to w maxie i zrobil :] , juz pomine to co powiedzial poprzednik :] . Wazne ze potrenowales w maxie troche . No chyba ze to ma byc do jakiejs stornki no to rzeczywiscie mozna to bylo w ktorkim czasie w ps'ie wydziergac
wesoledi Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 wiem ze lay'ow sie w maxie nie robi ale chcialem zboaczyc jak mi to wyjdzie :) jak wspomniales Panie Predator troszke teningu nie zaszkodzi :) poza tym phoyoshopa az tak dobrze nie znam i pewnie takiego samego efektu bym nie uzykal (choc moze i kula lepiej by wyszla :) ) zrobilem to w 50-60min :) ps. nie moglem sie zdecydowac czy dac to tu czy do webartu... a ze nadal bede to poprawial to zdecydowalem sie walnac tutaj. jesli sie pomylilem prosze moderatorow o przeniesienie watku na wlasciwe miejsce. pozdrawiam
Predator Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 moglbys zrobic jakis 3d layout i potem go we flasha wstawic :] zanimowac odpowiednio . Teraz zrob cos bardziej skomplikowanego z innej beczki :). Pozdrawiam Ale plus dla ciebie ze odrazu nie rzuciles sie na gleboka wode i nie robisz [rzykladowo rozszarpanego czleka :P. Podstawy zawsze trzeba miec mocne :)
Bacry Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Właśnie miałem napisać, że teraz może to ładnie zanimować. Nawet fragmentami i poskładać w całość już w html. Nie jest to taki całkiem głupi pomysł:D
Marcin Y Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 bardzo ciekawy pomysł: 3d w tworzeniu stron - layout faktycznie do flasha się bardzej nadaje - aczkolwiek sprawdź czy nie ma jakichś plugów do flasha z grafą 3d - wiem, że na flashroom.com jest dział o tym poświęcony.
Rekomendowane odpowiedzi