dom_in Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Witam... Oto moj nowy projekt.. Teraz troszke z architektury... Wszelkie uwagi mile widziane, ale... LITOSCI ;)
Piotr Dobosz Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 szafka zaslania okno:( zazwyczaj tak sie nie robi:) pozdrawiam ale ogolnie fajny styl choc troszke pomieszany:)
Knysha Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Ogolnie dobrze, ale cos mi sie to okno nie podoba - za duze, no i przeslania je szafka :). Pzdr
vellkan Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Ciekawy pomysł, ale zlikwiduj szafkę i podnieś stół trochę. Jest niższy niż same szafki. Dla kogo to, dla dzieci ?? P.S. Ja też mam na forum kuchnię. Zobacz http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=11862&page=2&pp=10
polka dot Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 pomieszanie 15 stylow ;) a te krzesla to jak z dzieciecego i tjw okno ;) powodzenia pozdro
dom_in Napisano 20 Styczeń 2005 Autor Napisano 20 Styczeń 2005 Witam po "jakims" czasie. Zrobilem render nie do koca jeszcze oteksturowanej sceny. I mam kilka pytan. Kazystam z VRay. Wstawilem swiatlo Skylight za oknem i: 1) Jak mam sie pozbyc tych "czarnych plam" na na calosci? Ktore ustawienia za nie odpowiadaja. 2)W 3 szafkach wstawilem szyby. wewnatrz jest swiatlo. Czemu wiec nie sa one przezroczyste i dlaczego nic w sobie nie odbijaja? Bede Wam bardzo wdzieczny za pomoc. Jesli macie jeszcze jakes uwagi i rady - chetnie wyslucham. Z gory sliczne dzieki !
polka dot Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 co do plam to pomieszaj ustawienia w indirect'ie: max i min na -3 i -2 hsph i interp na 60 i 50 a co do szyb to pewnie masz czarny w refract'ie o ile uzywasz vraymtl.. inne (np. zwykly raytrace) nie dziala w vrayu :0 pozdro ;)
Rekomendowane odpowiedzi