TIMOTI Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 Witam ! Cyber World [Cyber Świat ] to bardzo duże przedsięwźięcie , co za tym idzie poszukuje ludzi którzy mogą mi pomuc w tym .... [ korzyści jak już będą to będą dzielone na wszystkich ].. Potrzebuje mase skryptów , ludzi od grafiki [też się będe grafiką zajmować jednak żeby to szybko zrobić to musi być więcej ludzi ] , animatorów , programistów i woogle wszystkich co umieją coś tworzyć.... Cyber Świat - Jak wskazuje nazwa jest to wirtualny Świat MAm taką wizję iz będzie można tam pracować , zarabiać pieniądze , wygrywać , sprzedawać kupować etc tak jak w realnym Świecie... Każdy na początku dostanie określoną sumę na zamieszkanie w określonym miejscu [np na początku jakiś 1 pokojowy dom lub szałas :) potem będzie mógł zmienić na lepsze - jak zarobi a zarabiać można pracująć lub brać udział w konkursach / udzielać się w Świecie]. Będzie tam wszystko co w realnym świecie , i taka osoba by musiała opiekować się swoją postacia aby nie zmarła :)...biblioteka w której będzie można czytać i wypożyczać ksiażki [e-booki ] etc Wiem iż to bardzo bardzo trudne do wykonania jednak jeśli zbierze się dużo ludzi którzy chcą uczestniczyć w tej rewolucji to zniszczymy wszelkie bariery ! Ja będę zajmował się grafiką .... Jeśli ktoś jest zainteresowany to pisać ! [ na początku będzie trzeba poświęcić masę czasu aby to wykonać jednak potem korzyści będą i materialne też bo zyski będą dla wszystkich którzy w tym będą uczestniczyć / tworzyć ten Świat ] . Pozdrawiam
Marcin Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 konkurencja dla Stalkera ? ;] powodzenia zycze ;]
TIMOTI Napisano 14 Styczeń 2005 Autor Napisano 14 Styczeń 2005 Marcin jaki Stalker ? Nieznam takiej strony ale możesz podać linka to zerkne :) Nie dzięki - aby nie zapeszyć :) Ale chce ktoś współpracować ? Bo jest mi pełno grafików i nie tylko potrzebnych a kasa będzie jak się to rozwinie...
dirty Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 nie chce zniechecac..... ale zejdz na ziemie kolego. btw ja osobiscie wole jeszcze zyc w realu :]
adek Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 Marcin jaki Stalker ? Nieznam takiej strony ale możesz podać linka to zerkne :) Nie dzięki - aby nie zapeszyć :) Ale chce ktoś współpracować ? Bo jest mi pełno grafików i nie tylko potrzebnych a kasa będzie jak się to rozwinie... To jest Praca Oferowana/Szukana (bez ogłoszeń FREE) a to nie jest raczej oferta pracy ... przenosze do innych ogloszen ...
Marcel Napisano 16 Styczeń 2005 Napisano 16 Styczeń 2005 ojej, ale kolega nam się nam rozmażył, ale czas już wstawać do szkoły...
Rekomendowane odpowiedzi