Napisano 16 Styczeń 200520 l Cześć posiadam monitor LG Flatron 775ft i mam z nim problem bo jest on kompletnie niepoustawiany. Ustawienia fabryczne są do d..y - obraz jest strasznie pokrzywiony. Walczę już z ustawianiem kształtu tak długo, że zaczynam popadać w depresję. Czy mógłbym prosić jakiegoś posiadacza takiego monitorka o przedstawienie swoich ustawień. Może akurat mi przypasują.
Napisano 16 Styczeń 200520 l Hej... Niestety mam ten monitorek ;) ... Ustawienia w shape (1152x864): 1- 37 2- 44 3- 44 4- 61 5- 31 6- 31 7- 51 No i sa delikatne odksztalcenia na gorze, ale ogoleni jest w miare rowno ;) Pozdro
Napisano 16 Styczeń 200520 l Niestety u mnie te ustawienia nie przejdą. :/ Czy jest w ogóle jakiś program który automatycznie dostosowuje odpowiednie opcje w celu poprawienia ustawienia monitora (szerokość, wklęsłość, itd.)? ps. Mój monitorek ma 3 lata w tym 4 razy na gwarancji w naprawie i 1 raz po gwarancji. Nikomu nie polecam.... totalna kicha.
Napisano 16 Styczeń 200520 l Wejdz do OSD monitorka i 4 menu to jest Shape (ksztalt)... Jest to napisane na gorze menu ;) ... edit: moj tez ma 3 lata i ani razu nie byl w serwisie ... Pozdro