enzo Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 Scnea zrobiona w całości na cinema'ie...:) v.8.5
enzo Napisano 18 Styczeń 2005 Autor Napisano 18 Styczeń 2005 tak... bo mi skasowali temat? ciekawe dlaczego-aaa już wiem chyba za złą nawzę.. - ale teraz już powinno być dobrze...
ChaoSMakeR Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 wyglada nawet fajnie ale chyba te krwinki sa za duze w porownaniu do przekroju zyly :) nobo chyba wiecej sie ich miesci niz tylko 4 obok siebie :)
Marcin Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 wolalem ta pierwsza wersje tyle zeby te krwinki poprawic ... ladnie wyglada ...
Gość ant-3d Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 Caly czas mnie niepokoi ten volume light w gornej czesci obrazka i gladkosc zyly
Baldack Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 nawet nawet .... ale te krwinki to mi bardziej tabletki musujace przypominiaja... krew jest bardziej obla mniej kanciasta:P
Knysha Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 krew powiadasz? troche za blada ta krew. Albinizm :)? No troszke za blade te krwinki :).
zbuffer Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 Po pierwsze "krwinki" nie mają wiele wspólnego z krwinkami :P - przede wszystkim powinny być owalne, gładkie i miec postać dwuwklęsłego dysku (takie zniekształcenia i ostre krawędzie na pewno nie występują!). Po drugie o ile się nie mylę krwinki nie są zawieszone w powietrzu ale w osoczu, które jest płynem! - jak dodasz osocze to wtedy będziesz miał od razu kilka efektów jak np rozmazanie tych krwinek w oddali ...no i poza tym powinieneś różne inne elementy umieścić oprócz krwinek co da efekt takiej zawiesiny i zamglenia. Bump ścianek naczynia mi się nie podoba! Ogólnie praca robi miłe wrażenie, ale dużo jej brakuje. Pozdr
kurt_hectic Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 fajne ale..za malo lyszczace scianki- "za malo sluzu" i za bardzo ziarniste..- tam jest osocze anie piach :D
Rekomendowane odpowiedzi