Napisano 20 Styczeń 200520 l Widziałem takie cudowne coś, nazywa się 3DStereo. Sprawia, że obraz wyświetlany na monitorze robi się trójwymiarowy (tj. trzeba na niego patrzeć przez zielono-czerwone okulary). Niestety działa tylko z kartami opartymi na nVidii. Mam niestety ATI i śmiem się zapytać, czy jest coś podobnego dla kart z serii Radeon?
Napisano 20 Styczeń 200520 l kiedys widzialem cos takiego w karcie ati. Polegalo to na tym ze obraz byl wyswietlany stroboskopowo. Co druga klatka byle przesunieta o jakis kawalek w bok, i w tym momencie w okularach sciamnialo sie np. lewe szklo, nastepna klatka, przesunieta w druga strone, sciemnia sie drugie szklo. Itd. Ale czy to jest wykorzystywane, jak to sie sprawuje i czy warto to nie wiem. Moze google cos wiedza
Napisano 20 Styczeń 200520 l ja tez widzialem cos takiego co prawda na discavery ale widzialem dokladnie takie jak opisuje illy to jest sciemniala sie jedna strona a potem druga co dawalo efekto przesuniecia
Napisano 20 Styczeń 200520 l moj kuzyn mial ta karte ale okularow brak, jedynie w instrukcji to przczytalem, ale to kilka ladnych lat temu bylo i nie wszedzie dzialalo