Napisano 19 Kwiecień 200321 l elo daje tutaj choc nie jest skonczone, brakuje ogolnie materialow , szybki na panelu, oswietlenia lepszego i wieelu innych rzeczy... niestety ilekroc otworze ta scenke to po 2-3 kliknieciach max sie wiesza:( merge obiektow do nowej sceny tez nie pomaga wiec nie skoncze jej juz raczej...no ale wrzucam tu, krytykujcie bo jest co....
Napisano 19 Kwiecień 200321 l Autor aaa pablo sorry za ogolne podobienstwo, chcialem dac ja w innym otoczeniu itd ale nie mam juz sil tam zmieniac cokolwiek bo wlasciwie to sie nie da...nie badz vzdenerwowany]
Napisano 19 Kwiecień 200321 l POL - spokooooo...czy ja cos komus zabraniam?:] mi sie ta Twoja komorka bardzo podoba..nawet lepiej zrobiona ode mnie:)...jak dodasz dobre oswierlenie...i jakies logo to bedzie git:] pzodro[piwo]
Napisano 19 Kwiecień 200321 l no właśnie ten material obudowy jest nierealistyczny i cos zrob na szybce lub z szybką :D i będzie ładnie ;]
Napisano 19 Kwiecień 200321 l Autor chetnie bym dokonczyl ale nie wiem czemu mam tak z niektorymi scenkami ze po pewnym czasie nie da sie nic z nimi robic, co ja otworze to od razu max sie wiesza...ehh trzeba bylo kupic maxika na licencji:P
Napisano 19 Kwiecień 200321 l moze chcesz fote w 1600 x 1200 ekraniku tego soniacza tak zeby bylo cos wyswotlone na nim :D
Napisano 19 Kwiecień 200321 l Autor ojjj Triple X gdybym wczesniej wiedzial...wlasnie tego potrzebowalem...teraz juz tej scenki nie otworze wiec tylko dzieki za checi