Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

elo

daje tutaj choc nie jest skonczone, brakuje ogolnie materialow , szybki na panelu, oswietlenia lepszego i wieelu innych rzeczy...

niestety ilekroc otworze ta scenke to po 2-3 kliknieciach max sie wiesza:( merge obiektow do nowej sceny tez nie pomaga wiec nie skoncze jej juz raczej...no ale wrzucam tu, krytykujcie bo jest co....

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

aaa pablo sorry za ogolne podobienstwo, chcialem dac ja w innym otoczeniu itd ale nie mam juz sil tam zmieniac cokolwiek bo wlasciwie to sie nie da...nie badz vzdenerwowany]

Napisano

POL - spokooooo...czy ja cos komus zabraniam?:] mi sie ta Twoja komorka bardzo podoba..nawet lepiej zrobiona ode mnie:)...jak dodasz dobre oswierlenie...i jakies logo to bedzie git:]

pzodro[piwo]

Napisano

chetnie bym dokonczyl ale nie wiem czemu mam tak z niektorymi scenkami ze po pewnym czasie nie da sie nic z nimi robic, co ja otworze to od razu max sie wiesza...ehh trzeba bylo kupic maxika na licencji:P

Napisano

ojjj Triple X gdybym wczesniej wiedzial...wlasnie tego potrzebowalem...teraz juz tej scenki nie otworze wiec tylko dzieki za checi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności