pol1k Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 elo daje tutaj choc nie jest skonczone, brakuje ogolnie materialow , szybki na panelu, oswietlenia lepszego i wieelu innych rzeczy... niestety ilekroc otworze ta scenke to po 2-3 kliknieciach max sie wiesza:( merge obiektow do nowej sceny tez nie pomaga wiec nie skoncze jej juz raczej...no ale wrzucam tu, krytykujcie bo jest co....
pol1k Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Napisano 19 Kwiecień 2003 aaa pablo sorry za ogolne podobienstwo, chcialem dac ja w innym otoczeniu itd ale nie mam juz sil tam zmieniac cokolwiek bo wlasciwie to sie nie da...nie badz vzdenerwowany]
Pablo Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 POL - spokooooo...czy ja cos komus zabraniam?:] mi sie ta Twoja komorka bardzo podoba..nawet lepiej zrobiona ode mnie:)...jak dodasz dobre oswierlenie...i jakies logo to bedzie git:] pzodro[piwo]
NeZik Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 no właśnie ten material obudowy jest nierealistyczny i cos zrob na szybce lub z szybką :D i będzie ładnie ;]
pol1k Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Napisano 19 Kwiecień 2003 chetnie bym dokonczyl ale nie wiem czemu mam tak z niektorymi scenkami ze po pewnym czasie nie da sie nic z nimi robic, co ja otworze to od razu max sie wiesza...ehh trzeba bylo kupic maxika na licencji:P
Triple X Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 moze chcesz fote w 1600 x 1200 ekraniku tego soniacza tak zeby bylo cos wyswotlone na nim :D
pol1k Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Napisano 19 Kwiecień 2003 ojjj Triple X gdybym wczesniej wiedzial...wlasnie tego potrzebowalem...teraz juz tej scenki nie otworze wiec tylko dzieki za checi
Rekomendowane odpowiedzi