MarDolF Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 Heja All zabieram sie za Bitwe. Jest to moja pierwsza Bitwa i nie licze na zadne Kokosy ale moze czegos sie naucze ??. Moim Planem jest Zrobienie moze znowy Acury RSX S-Type (Chociaz jeszcze nie wiem wyjdzie w praniu ). ALe co by nie mowic projekt BEdzie czekajcie a sie okaze. POzdro Dal ALL Odwiedzajcie mnei czasem :)
sikham Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 chcesz wymodelować samego rsx'a a co ze sceną ? powodzenia
MarDolF Napisano 21 Styczeń 2005 Autor Napisano 21 Styczeń 2005 Sam poczatek i juz problem :( podejzewam ze latwy do rozwiazania ale nie zabardzo wiem jak go rozwiazac. Mianowicie jak Zmienic jakosc wyswietlanych Textur na Widokach bo mam strasznom Pikseloze a jak wyrenderuje to wszystko ladnie i wogule. Moze te pytanie sie kiedys pojawilo ale za czesto nie wchodzilem na forum. Jak by ktos wiedzial co z tym zrobic to porsil bym o Helpa PS. Co do wypowiedzi Sikham. Samochod bedzie najwazniejsza czescia sceny albo prawie najwazniejsza i oczywiscie zrobie mu otoczenie.
kupcyc Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 Hmm a będzie to "sucha" accura czy po jakimś tuningu ?
MarDolF Napisano 21 Styczeń 2005 Autor Napisano 21 Styczeń 2005 Tak najprawdopodobniej to NIE Bedzie Acura bo jej Blue Printy sa prawie nie do znalezienia a wiec robie cos innego (no chyba ze ktos wie z kad mozna skolowac Blue Printy ACURY RSX S-Type) a tera sie biedze nad Mclaren F1
Christian Noir Stein Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 COSTUMIZE -> PREFERENCES -> VIEWPORTS -> CONFIGURE DRIVER -> i zaznaczasz: Match Bitmap Size as Closely as Possible
illy Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 oraz klikasz prawym na napisach: user/perspective/top/left/front we viewportach, zalezy gzie chcesz miec to ladnie wyswietlane i robisz texture correction
sikham Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 zajżyj tu ;) http://rsx.clubrsx.com/blueprints.html ps. ja sie domyślam ze bedzie otoczenie ale czy masz już jakiś koncept na nie i czy sie nim podzielisz ;)
MarDolF Napisano 21 Styczeń 2005 Autor Napisano 21 Styczeń 2005 Sikham Thx za Te Blue Print-y Coprawda nie skorzystam teraz z nich bo juz zaczolem Mclarena ale w niedalekiej przyszlosci kto wie ??. A co do koncepcji mam jedna moze nawet orginalna nie wiem sie zobaczy wymyslilem se stojaceo Mclarena w Zapomnianym miejscu np. na Klifie na pustyni cos takiego czy w jakims lesie z kawalkiem pradawnej drogi :P PS. Sory za bledy
Rekomendowane odpowiedzi