SiD Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 To jest moje logo , hehe proste i przyjemne :)
Triple X Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 ale czy to przypadkiem nie jewst jakies 2d ?:D:D (takie sprwaia wrazenie :D)
Gość Połki Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 Tylko się nie obraź SiD, ale moim zdaniem ten niebieski i zielony jakoś tak się gryza[kłótnia]
pol1k Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 nom...bez urazy ale kolorystycznie jak dla mnie jest bardzo odpychajaco
skow Napisano 20 Kwiecień 2003 Napisano 20 Kwiecień 2003 szczerze mowiac to to logo jest beznadziejne... kolorow komenowal nie bede, bo to jest moja sloaba stroba (nie, ze ejstem daltonem, ale ni potrafie dobirac kolorow), ale w ogole jakies to nieudane jest. ta kulka w srodku ze standardowym materialem, ta nizbyt cieszaca oko czcionka no i wreszcie te dwa czarne stozki po bokach tego dlugiego poziomego badyla nie bardzo sa dopasowane... ahh, porpacuj nad tym... o wiele bardziej podoba mi sie twoja praca SPACE, ktora mozna zobaczyc np. na 3dgrafika.prv.pl...
Rekomendowane odpowiedzi