Insect Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 W zasadzie uparłem sie na istote z piekła rodem i jestem zdeterminowany do końca. Tematem mojej pracy jest już mało popularny ale nadal niesamowity świat Kronik Mutantów. Napewno dużo osób go zna z gier Warzone lub Doomtroper. W scenie znajdzie sie uroczy Pretoriański Łowca ale niewiem jeszcze na jakim tle (pole bitwy albo Cytadela Algerotha) uzbrojony w Kose Semai. Niestety za prace wezme sie dopiero po sesji. Ale postaram sie nie długo umiescic szkic. Baju: Niedało sie inaczej .... :) Pozdrawiam
Leru Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Witam w stałego Bitewnika ;) powodzenia w kolejnej edycji
olej Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 Insector bierz sie do roboty, sesja zbliza sie ku koncowi, chyba ze twoj watek ma byc zapomnianym miejscem:)_tak jak moj_ Pozdrawiam
DonKichot Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 jak to ku końcowi, jeszcze ponad 2 miesiące do półfinału to nie mineła nawet 1/3 :) edit: ops faktycznie :P źle sobie przeczytałem :)
Insect Napisano 16 Luty 2005 Autor Napisano 16 Luty 2005 DonKichot: Luzik wielbłądzić jest rzecza ludzką.... pozatym jakby sesja trwała 2 miesiące to bym sie pocioł na miejscu... Pozdrawiam
szaka Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 Z Mutantami wiąże się sporo moich dobrych wspomnień, więc czekam z niecierpliwością na pierwsze renderingi i trzymam kciuki:)
Rekomendowane odpowiedzi