smokebox Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 witam wrzucam wizke kuchni, max6 + vray, sharpening dorobiony specjalnie zeby troche "podniszczyc" obrazek, czas pracy : jakis tydzien wieczorkami, czas renderingu: 40 minut mapy gi, 2h reszta, mam nadzieje ze sie spodoba, czekam na krytyke i pozdrawiam krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 tak dal wprawy to mozna cos takiego zwizualizowac ;] do vizek tak jak by nie pasują takie zeczy jak pękniete płytki ;] ogolnie moze byc ... plytki maja za szerokie szpary ... (odrazu dzien w dzien by bylo wybieranie z tamtd brudu) drewno jakies takie sztywne ... a tak wogle to twoj projekt czy tak poprostu jakas tam istniejąca kuchnia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smokebox Napisano 24 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2005 akurat to w 99% moja kuchnia z peknieta plytka, duzymi fugami i sztywnym drewnem, plytki na scianach tylko mam inne, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 mi sie podoba. pulki mozna bylo troche bardziej zapelnic, jakies przyprawy czy co. sztucce wyszyly dziwnie, jakby antialiasingo nie mialy, ale reszta sceny ma wiec nie wiem czemu. peknieta plytka moim zdaniem pasuje, dodaje temu uroku. ale fugi miedzy kafelkami rzeczywiscie lepiej byloby czyms wypelnic. a no i czy ta para z filizanek nie jest zbyt gesta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 a mi sei bardzo podoba niezle musiales sie nad tym nameczyc:) ladnie bardzo to wyglada:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isso Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 Mi się kuchnia podoba! Fajne teksturki i nawet w miare realistycznie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi