Gość raminez Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 NOWA PRACKA W TOKU...CZEKAM NA POSTY dzieki nara
illy Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 nie "czuc" podloza, jakos te cienie takie nijakie na tej podlodze, ale podoba mi sie kolorystyka
Gość raminez Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 nawet niewiesz jak bardzo sie staram zrobic podloge i guzik niewiem ...czy to kamera czy tekstury ..cholerka niewiem ..ale dzieki
masater Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 a mozę to brak jakichś sensownijszych cieni, tak mi się wydaje, ale moge się mylić
Gość raminez Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 otuz to ale kurde niewiem co mam zrobic ..imitacja deszczu tez nizabardzo a liczy mi to cholera jeszcze pare takich dlugich renderow i dodam nastepne pracki na 50 lecie forum:)
Gość raminez Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 poprawa podloza ..z cieniami jakis problem ..ale trzeba troszeczke popracowac :) hahah pozdro
Ania Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 lewa dlon wyglada dziwnie, i nie widac co on tam robi. oprocz tego dobrze jest, klimat sie bardzo poprawil od pierwszej wersji.
Gość raminez Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 wiesz caly koncept pracy to koes ktory w betonowej dzungli oddycha przez maszyne w ktorej jest drzewo produktor tlenu...dzieki maske tlenowa poprawie ...bedzie bardziej widoczna ..dzieki
Rekomendowane odpowiedzi