Napisano 25 Styczeń 200520 l nie "czuc" podloza, jakos te cienie takie nijakie na tej podlodze, ale podoba mi sie kolorystyka
Napisano 25 Styczeń 200520 l nawet niewiesz jak bardzo sie staram zrobic podloge i guzik niewiem ...czy to kamera czy tekstury ..cholerka niewiem ..ale dzieki
Napisano 25 Styczeń 200520 l a mozę to brak jakichś sensownijszych cieni, tak mi się wydaje, ale moge się mylić
Napisano 25 Styczeń 200520 l otuz to ale kurde niewiem co mam zrobic ..imitacja deszczu tez nizabardzo a liczy mi to cholera jeszcze pare takich dlugich renderow i dodam nastepne pracki na 50 lecie forum:)
Napisano 27 Styczeń 200520 l poprawa podloza ..z cieniami jakis problem ..ale trzeba troszeczke popracowac :) hahah pozdro
Napisano 27 Styczeń 200520 l lewa dlon wyglada dziwnie, i nie widac co on tam robi. oprocz tego dobrze jest, klimat sie bardzo poprawil od pierwszej wersji.
Napisano 27 Styczeń 200520 l wiesz caly koncept pracy to koes ktory w betonowej dzungli oddycha przez maszyne w ktorej jest drzewo produktor tlenu...dzieki maske tlenowa poprawie ...bedzie bardziej widoczna ..dzieki