peters Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 czolem Tak sie sklada ze nie moge pokazywac bezposrednio obrazkow na forum, tutaj jest link to mojego topica na Evermotion: http://www.evermotion.org/forum/viewtopic.php?p=45077#45077 to juz jest prawie koniec pracy nad animka, proces 3d zakonczylem w 100%, w postprodukcji prawie koniec, montaz animacji jest juz finalny, nie ma jeszcze skonczonego dzwieku... prosze o oceny pozdrawiam peters
Baldack Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 animka fajna ale ten desz wyglada troche za noisie nie wyglada jak woda spadjaca z nieba:dym??choc moze to jest spowodowane jakoscia filmik??..moze
peters Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Napisano 25 Styczeń 2005 hmm... dla mnie deszcz jest ok, nie wiem czemu ci sie nie pdoba, innym deszcz sie podoba najbardziej :) peters
Baldack Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 chodzi glownie o ten desz w drugim planie...jakos tak dymnie(ale jak juz pisalem moze to przez jakosc)
prabab Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Ten helikopter jakoś tak dziwnie oświetlony, że czarny jest... No i kamera jakoś tak pracuje jakby robiła wszystko, byleby nie pokazać "głównego bohatera". Ale jest ok! Woda jest piękna, deszcz też bardzo realistyczny.
Kris_R Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 Masz rację Baldack... ten deszcz wygląda dziko... takie pasy dość regularne wyłażą... i to na pewno nie jest wina kompresji. Animacja helikoptera? Może się nie znam, ale coś tu jest mocno nie tak. Szkoda, że piana nie ma więcej detali. Taka rozmyta wyszła. Klimacik niby jest... no trzymam kciuki.
Rekomendowane odpowiedzi