_LoGaN_ Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 Witam serdecznie, dlugo glowilem sie nad charakterem mojej pracki, temat nie latwy a nie chcialem robic kolejnych ruin totez po kilku dniach przemyslunkow padlo na.. Titanica. Jednak nie mam zamiaru modelowac calego statku a tylko fragmecik wnetrza, fragmecik chyba wszystkim znany :), jesli nie no coz - trudno. Przewiduje jeszcze jedna postac, ktora zajme sie po wymodelowaniu samych schodow (ku rozpaczy pan nie bedzie to Leo :P ). Oczywiscie nie mam zamiaru robic czystej wizualizacji, postaram sie zeby mialo to jakitaki klimacik ale o tym pozniej :). pozdrawiam wszystkich uczestnikow :). Thx za wszelkie coments. Zamieszczam dwa male renderki tego co udalo mi sie zrobic do tej pory - kilka godzinek z czego wiekszasc same wyliczenia (niestety strasznie ubogo jesli chodzi o wymiary itp. na necie i dlugo meczylem sie nad ustawianiem proporcji), no to by bylo na tyle :) , narazie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 witam w Bitwie :) super, że się dołączyłeś i również fajnie, że taki temat wybrałeś. Ciekawe jestem klimatu, który Nam tu szykujesz. Szkoda, że czas straciłeś na renderach, można było bez skylighta ;). Życzę powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 no no zobaczymy temat taki nie codzienny ale zobaczymy ile bedzie tego titanica:D i czy bedzie podobny:P bo schody poznaje..........;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalski Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 taka drobna uwaga - jak na zapomniane miejsce straszny ruch na i wokoło tego Titanica - ostatnio chyba nawet ktoś zaczął tam śluby organizować, tak pozatym to temat bardzo fajny i jeżeli tylko uda Ci się oddać klimat podwodnego świata to powinno być bardzo ciekawie w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_kaczka Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 Hehe sam bym dołączył do tej "bitwy" ale chyba za słaby jestem a co do Titanica to się fajnie zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_LoGaN_ Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2005 Kowalski nie powiesz mi chyba ze ktos zaczal organizowac sluby we wraku tytanica ? lol :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalski Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 nie no, nie w samym wraku, opuścili się "tylko" w łodzi podwodnej na dziób Titanica i tam ich ksiądz pobłogosławił na nowej drodze życia, nie wiem ilu naśladowców znalazł ten sposób zawierania małżeństwa, ale było jakiś czas temu o tej sprawie głośno, nawet Ballard się o to pluł tak samo jak o ograbianie wraku z zastawy stołowej, biżuterii i innych precjozów, jeszcze jakaś inna ekipa zdemontowała z Titanica jeden z polerów (drobiazg ważył coś z 1,5 tony lub lepiej, mozna wiec podejrzewać jakichś naszych złomiarzy wyposarzonych w akwalungi ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi