Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie, dlugo glowilem sie nad charakterem mojej pracki, temat nie latwy a nie chcialem robic kolejnych ruin totez po kilku dniach przemyslunkow padlo na.. Titanica. Jednak nie mam zamiaru modelowac calego statku a tylko fragmecik wnetrza, fragmecik chyba wszystkim znany :), jesli nie no coz - trudno. Przewiduje jeszcze jedna postac, ktora zajme sie po wymodelowaniu samych schodow (ku rozpaczy pan nie bedzie to Leo :P ). Oczywiscie nie mam zamiaru robic czystej wizualizacji, postaram sie zeby mialo to jakitaki klimacik ale o tym pozniej :).

pozdrawiam wszystkich uczestnikow :). Thx za wszelkie coments.

Zamieszczam dwa male renderki tego co udalo mi sie zrobic do tej pory - kilka godzinek z czego wiekszasc same wyliczenia (niestety strasznie ubogo jesli chodzi o wymiary itp. na necie i dlugo meczylem sie nad ustawianiem proporcji), no to by bylo na tyle :) , narazie ...

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witam w Bitwie :) super, że się dołączyłeś i również fajnie, że taki temat wybrałeś.

Ciekawe jestem klimatu, który Nam tu szykujesz.

Szkoda, że czas straciłeś na renderach, można było bez skylighta ;).

Życzę powodzenia :)

Napisano

no no zobaczymy temat taki nie codzienny ale zobaczymy ile bedzie tego titanica:D

i czy bedzie podobny:P bo schody poznaje..........;)

Napisano

taka drobna uwaga - jak na zapomniane miejsce straszny ruch na i wokoło tego Titanica - ostatnio chyba nawet ktoś zaczął tam śluby organizować, tak pozatym to temat bardzo fajny i jeżeli tylko uda Ci się oddać klimat podwodnego świata to powinno być bardzo ciekawie w tym temacie

Napisano

Hehe sam bym dołączył do tej "bitwy" ale chyba za słaby jestem a co do Titanica to się fajnie zapowiada.

Napisano
  • Autor

Kowalski nie powiesz mi chyba ze ktos zaczal organizowac sluby we wraku tytanica ? lol :P

Napisano

nie no, nie w samym wraku, opuścili się "tylko" w łodzi podwodnej na dziób Titanica i tam ich ksiądz pobłogosławił na nowej drodze życia, nie wiem ilu naśladowców znalazł ten sposób zawierania małżeństwa, ale było jakiś czas temu o tej sprawie głośno, nawet Ballard się o to pluł tak samo jak o ograbianie wraku z zastawy stołowej, biżuterii i innych precjozów, jeszcze jakaś inna ekipa zdemontowała z Titanica jeden z polerów (drobiazg ważył coś z 1,5 tony lub lepiej, mozna wiec podejrzewać jakichś naszych złomiarzy wyposarzonych w akwalungi ;) )

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.