Posted January 27, 200520 yr czesc, witam na forum , zrobilem animke do audio ze styczniowego 10secondclub. Chetnie poznam opinie i uwagi :) P.S. Audio zapewne juz znacie z animek innych forumowiczow :) http://www.gizmol3.republika.pl/gizmol_jan.mpg pozdrawiam , gizmol
January 27, 200520 yr Najwazniejszy cel czyli ozywienie postaci nie zostal osiagniety. Ale to jest nielatwe. Ruch moglby byc naturalniejszy i bardziej trafiony aktorsko. Mysl o kontakcie z widzem...to jeden z istotniejszych warunkow dobrej gry. Sa jednak fajne momenty i mysle,ze kolejne Twoje starty beda co raz lepsze:) Ja wlasnie przechodze z jednego zlecenia w drugie i odpadam z zabawy;) Chyba,ze bedzie jakis powerful dialog i sie wkrece na maxa...
January 27, 200520 yr no ruchy postaci mogly by byc bardziej plynne a nie takie szarpane...jakis ten filmik taki nie za bardzo wczescniejsze byly lepsze:D
January 30, 200520 yr Author witam, dzieki za odpowiedzi i podpowiedzi - mam nadzieje ze mi pomoga w przyszlosci :) "Baldack: no ruchy postaci mogly by byc bardziej plynne a nie takie szarpane." hmm, - szarpane ruchy ??? jeszcze raz dzieki za pomoc. trzymajcie sie :)