Napisano 27 Styczeń 200520 l fajne, gdybys tylko popracowal nad backgroundem, zmienił na cos innego tą podstawkę (noga wyglada nieładnie, mozesz sprobowac zbudowac podloge plynnie przechodzaca w tylna sciane), dodał depth of field (mozesz wyrenderowac sobie z-bufor i lens blur w photoshopie, bedzie szybciej i łatwiej experymentowac), a gdybys jeszcze poprawil nieco material łożyska to juz wogule bdb.
Napisano 27 Styczeń 200520 l Zrób cos ciekawszego !!! Łożysko to tylko tuby/cylindry i tyle COme On cos lepszego i trudniejszego (ps alofelge , kierownice zrób) keep on moving
Napisano 27 Styczeń 200520 l Autor Ludzie spokojnie, jak powiedzialem to jest moja 1 praca :) Nastepne beda lepsze. Ale dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam, Andrzej
Napisano 27 Styczeń 200520 l Autor Aleksander napisał: Andrzej, zmien nazwe watku na zgodna z zasadami obowiazujacymi w dziale (http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595). To samo dotyczy watku o zegarze. Ok, juz zmienilem, dzieki
Napisano 28 Styczeń 200520 l jak na pierwszą prace! będą z Ciebie ludzie:)Ja na początku umiałem robić tylko czajniki...:p
Napisano 28 Styczeń 200520 l nie stosuj textur z emaxa(chodzi o slupek)strasznie to razi-moglby byc rowniez metalowy a nie "marmurek"-plastycznie Ci to wyszlo:)
Napisano 30 Styczeń 200520 l no nic ciekawego w tej prace nie ma same cylinderki teksura swieci sie jak psu ...... i to odbicie wyglada jak od lusterka a to pzreciez kawałek metalu jest(chyba)
Napisano 31 Styczeń 200520 l hehe, od łożyska zaczynałem pracę w LightWave (przesiadka z Swifta, jak ktos to zna) właśnie po to by łożysko wymodelować...
Napisano 1 Luty 200520 l wiesz background jest fajny tylko sprawia wrazenie nie skonczonego a bylaby fajna prezentacja. ps ze pierwsza nie wierze;)