Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam zaczołem robić robota przedstawiam narazie zadek i klatke prosze o podpowiedzi

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm dla mnie spoczko, tylko szczerze mówiąc niewiele jeszcze widać. machnij może jakiś szkic zeby bylo wiadomo jak twój robocik będzie i wyglądał. a póki co to mozesz mi wyjaśnić jak ten robocik ma się poruszać? bo jeśli chodzi o staw biodrowy to nijak nie moge dojść jak to działa ;)

póki co gładko to wygląda więc jest ok. powodzenia w dalszej pracy

Napisano

wprowadziłem małe zmianki ale oczywiście jest to robione z grubsza wiec detali prosze sie nieczepiać

Napisano

jeśli ktoś to widzi niech napisze co mam zrobić z tymi nogami bo coś jeszcze śą nie tak

Napisano

Ja wiem....czy on ma mieć takie krutkie nużki?? Jeśli tak to wogle chyba by nie chodził:/ Ale powodzenia życze lubie roboty , czekam na dalsze prace

Napisano

no fakt troche sie zapendziłem poprawie to

Napisano

będe musiał dopracować te podnośniki hydrauliczne.,

no i jak myślicie bedzie chodził ??

Napisano

Troszeczke PrzerobiŁem TyŁek I DodaŁem Pare Rurek

Napisano

troszke zmieniłem pare rzeczy, mile widziane opinie bo nawet niewiem czy to sie będzie podobało

Napisano

najpierw stwórz sobie z prostych boxów, cylindrów itd. albo narysuj i włóż jako background ogólny zarys pomysłu na robota bo w przeciwnym razie wyjdzie ci postać w której posypią się proporcje, a to jedna z najgorszych rzeczy jakie mogą być przy modelowaniu( moim skromnym zdaniem) A później dodawaj szczegóły i poprawiaj niedociągnięcia aż do uzyskania pełnej satysfakcji:) Na razie po prostu nie wiadomo w którą stronę chcesz iść.