pitekkkk Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Witam znowu. W ramach wolnego czasu(ferie) dokonczylem jeszcze pokój. Jest to jedna z kolejnych prac w toku nauki maxa. Wlasnie mija rok jak go umiem. W pokoju nic nadzwyczajnego nie ma :P chodzi mi tylko co poprawic bądz zmienic :P. Prosze o oceny i pozdrawiam ... i jeszcze wersja wieczorem ( te dziwne swiatelko to nie wiem czego wina :P a retuszu w ps nie chcialem robic :P ) PS zalącznik to to samo co pierwsze tylko slabszej jakosci zeby byla ikonka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapier Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 no kominek w tym stylu to pasuje tu jak świni siodło....dolny obrazek to jakies nieporozuminie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 obraz w tv powinien miec odbicia lekkie.pozatym tekstura kominka i scian jest kiepska i plastikowa, sufit na wieczornym obrazku chyba lekko sie podniosl:) pozatym jest oki:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 No coz ogolnie nie przepadam za "vizkami", ale wypada mi powitac kolege z Tychow. Pracuj, ucz sie, rozwijaj, jeszcze duzo przed Toba. Uff co za patos:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bonzo Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 obrzydliwe fotele...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shodan Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 Moim zdaniem ta cegła tu nie pasuje, zresztą chyba coś tam z nią jest nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 obre ale nie dosyć dore.... render mógł by być lepszy !, modele też ale nad nimi nie ma sensu się rozczylać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi