Napisano 27 Styczeń 200520 l Witam znowu. W ramach wolnego czasu(ferie) dokonczylem jeszcze pokój. Jest to jedna z kolejnych prac w toku nauki maxa. Wlasnie mija rok jak go umiem. W pokoju nic nadzwyczajnego nie ma :P chodzi mi tylko co poprawic bądz zmienic :P. Prosze o oceny i pozdrawiam ... i jeszcze wersja wieczorem ( te dziwne swiatelko to nie wiem czego wina :P a retuszu w ps nie chcialem robic :P ) PS zalącznik to to samo co pierwsze tylko slabszej jakosci zeby byla ikonka :P
Napisano 27 Styczeń 200520 l no kominek w tym stylu to pasuje tu jak świni siodło....dolny obrazek to jakies nieporozuminie chyba
Napisano 27 Styczeń 200520 l obraz w tv powinien miec odbicia lekkie.pozatym tekstura kominka i scian jest kiepska i plastikowa, sufit na wieczornym obrazku chyba lekko sie podniosl:) pozatym jest oki:) pozdrawiam
Napisano 27 Styczeń 200520 l No coz ogolnie nie przepadam za "vizkami", ale wypada mi powitac kolege z Tychow. Pracuj, ucz sie, rozwijaj, jeszcze duzo przed Toba. Uff co za patos:)
Napisano 28 Styczeń 200520 l Moim zdaniem ta cegła tu nie pasuje, zresztą chyba coś tam z nią jest nie tak...
Napisano 28 Styczeń 200520 l obre ale nie dosyć dore.... render mógł by być lepszy !, modele też ale nad nimi nie ma sensu się rozczylać...