Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

prace właściwie uważałem za skończoną, ale siły wyższe zasugerowały bym bardziej ją skomplikował - więc jeszcze będzie głowa naukowca

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dwa rzuty naukowca - jak gdzieś znajde dobry render z fryzurą to też rzuce

Napisano

oki! całkiem ciekawe ale co ma przedstawiać ta pracka??

jak mam połaczyc naukowca z tym... tą... yyy... pierwszym renderkiem??

Napisano
  • Autor

nie wiem czy widoczna jest nitka na której wisi to światełko do której pajączek wyciąga ramiona - w każdym bądż razie ona tam jest. i ją właśnie będzie trzymała dłoń naukowca. dłoń i twarz będą wyłaniać się z ciemności - nie będzie całej postaci.

Napisano
  • Autor

też tak uważałem ale praca w tej formie nie została dopuszczona do galerii - właśnie pod pretekstem małej złożoności. praca ta nie miała być złożona, ale na etapie jej wymyślania rozpatrywałem obecność owej siły sprawczej, która miała ożywiać owego pajączka - więc postanowiłem skomplikować pracę o ten element. co niestety trochę trwało.

poniżej dłoń - niestety tylko taki z ciekawszych renderów znalazłem

Napisano

Nie kumam. Mamy sobie sami ta scene skladac na podstawie zalaczonych fragmentow, bo jak na razie to nie widze koneksji?

Napisano
  • Autor

gostka jeszcze nie skończyłem - głównie tekstur i dłoni, więc nie będe ich pakował do sceny z pajączkiem w której najprawdopodobnie nie będe nic zmieniać - więc póki co zostaje wyobraźnia