gomo Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 prace właściwie uważałem za skończoną, ale siły wyższe zasugerowały bym bardziej ją skomplikował - więc jeszcze będzie głowa naukowca
gomo Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 dwa rzuty naukowca - jak gdzieś znajde dobry render z fryzurą to też rzuce
tweety Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 oki! całkiem ciekawe ale co ma przedstawiać ta pracka?? jak mam połaczyc naukowca z tym... tą... yyy... pierwszym renderkiem??
gomo Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 nie wiem czy widoczna jest nitka na której wisi to światełko do której pajączek wyciąga ramiona - w każdym bądż razie ona tam jest. i ją właśnie będzie trzymała dłoń naukowca. dłoń i twarz będą wyłaniać się z ciemności - nie będzie całej postaci.
gomo Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 też tak uważałem ale praca w tej formie nie została dopuszczona do galerii - właśnie pod pretekstem małej złożoności. praca ta nie miała być złożona, ale na etapie jej wymyślania rozpatrywałem obecność owej siły sprawczej, która miała ożywiać owego pajączka - więc postanowiłem skomplikować pracę o ten element. co niestety trochę trwało. poniżej dłoń - niestety tylko taki z ciekawszych renderów znalazłem
olej Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 Nie kumam. Mamy sobie sami ta scene skladac na podstawie zalaczonych fragmentow, bo jak na razie to nie widze koneksji?
gomo Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 gostka jeszcze nie skończyłem - głównie tekstur i dłoni, więc nie będe ich pakował do sceny z pajączkiem w której najprawdopodobnie nie będe nic zmieniać - więc póki co zostaje wyobraźnia
Rekomendowane odpowiedzi