Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dopiero się uczę. Praca wykonana w Corell Painter. Oryginalny rozmiar 1000x780. Liczę na kostruktywną krytyke i jakieś wskazówki. Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ogolnie nie jest zle , ale cos jest nie tak z ustami za bardzo ostre przejscie miedzy nimi a reszta twarzy i sa chyba zbyt ciemne ; zniksztalcony nos deformuje twarz bo ma sie wrezenie ze jest on przedtawiony przodem do odbiorcy a reszta glowy jest (na co wskazuja usta) skierowana lekko na bok; nie wiem kiepsko mi ona japonke przypomina; to tyle yaa ganbatte :)

Napisano

tlo mi sie specjalnie nie podoba, i czerwona czesc tla wyglada jakby byla przed japonka a nie za nia.

dziwnie wygladaja wlosy, czesciowo rozmazane a czesciowo druciki.

natomiast oczko ladnie wyszlo, wraz z najblizsza jego okolica.

Napisano
  • Autor

Dzięki za wskazówki, są cenne. Jak napisałem dobiero się uczę i jest w tym dużo experymentowania. Zwłaszcza opanowanie funkcji Paintera jest dla mnie "czasami" flustrujące:> Nie za bardzo mogę się zdecydować na jakąś technike ani kierunek. Robie troche 3d troche 2d... Nic experymentuje dalej...:D Zaraz wrzucam nową prace, ciekawe jak ta zostanie przyjęta...

Napisano

no ogoolnie nie jest zle ale jakos oczy mi nie podchodza i te wlosy takie jakby 2 rodzaje:D