Napisano 29 Styczeń 200520 l Witam. Przegladajc ostatnio CGTalk trafilem na potworka, ktory bardzo mi sie spodobal, no wiec postanowilem zrobic wlasna wersje tego stwora. Tak wiec szybki szkic dlugopisem, a potem mycha + photoshop. I jak kazde rasowe beztalencie oczywiscie pcham sie z tym zaraz do ludzi :) Pozdrawiam.
Napisano 29 Styczeń 200520 l hehe, robisz to samo co ja na poczatku. Robiac obrazek staraj sie nie robic komiksowego obrysu i nie zostawiac sladow olowka / dlugopisu. Mi niestety nikt tak nie poradzil i nadal robie tak rysunki :( nwet jakbym chcial stworzyc cos fajnego to mi nie wyjdzie, bo robie obrys :P ogolnie, to chyba beda z Ciebie ludzie :) tylko nie spiesz sie z tabletem.
Napisano 30 Styczeń 200520 l Autor Deus dzieki za porade. Staram sie unikac sladow dlugopisu, ale myszka jest jednak troche malo precyzyjna jesli chodzi oszczegoly i musze sie wspomagac czasami "recznie" ;) Heh no nic, trening czyni mistrza, wiec kolejny bazgrol...tym razem taki drobny zarcik
Napisano 3 Luty 200520 l musisz duzo rysowac, potwor na gorze o niebo lepszy od tego zterminatorowanego szkieletora , unikaj zblurowacenia (sam mam tez duzo w swoich bazgolach)