Rikoszet Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 No tak odpalam program a tu d..., moje oprogramowanie odmówiło posłuszeństwa, może ktoś wie jak go rozwiązać ( a nie jest to problem chyba tylko mój bo np tu http://forum.swiatobrazu.pl/dv/viewtopic.php?p=47976#47976 też gościu m to samo. A więc: - oprogramowanie to Realviz Retimer 2.5 (system operacyjny to Windows XP Professional + SP2) Po odpaleniu programu i wykonaniu poleceń File-> Load Sequence i wskazaniu pliku powoduje wyświetlenie sie komunikatu: ReTimer Internal Error ReTimer can try to save your current project before exiting (overwriting the exiting projekt file) Do you want to save? Pamiętam że jak miałem Win z SP1 to program działał, podejrzewam że to wina SP2 ale nie będę go zmieniał na SP1,Czy ktoś słyszał o podobnym problemie,, może jakaś łatka wyszła.Jak ktoś ma ten program to niech sprawdzi u siebie czy mu wszystko działa .Może ktoś ma nowsza wersję( Realviz Retimer PRO lub REALVIZ ReTimer SD to niech da znać )
Master Kiełbaster Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 a próbowałeś otwierać inne pliki? Mi otwiera tylko niektóre...
Rikoszet Napisano 6 Luty 2005 Autor Napisano 6 Luty 2005 Witam, sorry że nie odpowiedziałem wcześniej, problem już rozwiązany, próbowałem otwierać pliki DV, okazuje się że trzeba po prostu zainstalowac codec DV inny niż Microsoftowy (najlepiej MainConcept) i wtedy jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi