Gość SLaweK666 Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 mój pierwszy model gitary :) niestety nazwa gitary, na której się wzorowałem jest dla mnie nie znana (kształtem przypomina "Run'a")
Edi Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 Ej, a daj tu obrazek a nie zip'a... normalnie bym se obejrzał bo sam też gitarke robiłem, ale mi siem nie chce ściągać...
Gość ant-3d Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Zanim przesiadlem sie na stratocastera mialem bardzo podobnego bc richa. Ale czy to jest bc rich to niewiem. Jakas decha dziwnie wycieta ale moze taka jest. Chodzi mi glownie o tyl dechy. Mozesz wrzucic zdjecie na ktorym sie wzorowales? Material humbuckerow do wymiany, stron tez. Pokaz render glowki bo te klucze dziwnie wygladaja.
Edi Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 O! dzięki za załączniki :) No na moje to może z tego być dobry modelik. Ant ma racje - materiały do poprawki i daj jakieś zbliżenia na główkę, gryf, klucze. Na razie kiepsko widać. Możesz z tej gitarki duuużo więcej wycisnąć.
Rekomendowane odpowiedzi