Błazi Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Mam taki problem :/. Czy brazil dla maksia 6 moze miec maxymalna rozdziałke 512 X 384 px? Przy renderowaniu zalozmy 800X600 px Wyswietla mi sie komunikat następujący : "The specified image resolution is not supported in Brazil Rio. The maximum width is 512 pixels. The maximum height is 384 pixels." :/ Co z tym zrobic :(? Czekam na odpowiedzi i zgory dziekuje Edit: Aha, i jeszcze jedno - w edytorze materiałow zamiast pustych slotów mam czerwone wielki napisy na czarnym tle - "NOT SUPPORTED"
mirach Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Tak, Brazil Rio to darmowa wersja i to jest jedno z jej ograniczen.
rowr Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 niestety brazil rio pozwala na tylko na taka rozdzielczoc wieksza pozwala osiagnac platny brazil :(
Błazi Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Napisano 31 Styczeń 2005 Sorry za tego niespodziewanego edita ale nie przypuszczalem ze ktos odpowie :P
Marcin Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 F10 > tam gdzie ustawiasz render zaraz pod production masz wybor rendera dla edytora materialow ... odznacz klodke obok i wszystko brazil nie supportuje renderowania w edytorze materialow i dlatego masz tam te czerwone napisy
Rekomendowane odpowiedzi