Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tak sobie myśle modeluje w 3ds maxie, tak sobie kiedys pomyslałem po co to robić. Czy oprócz własnej satysfakcji z wymodelowanego przedmiotu itd. to jest jakis inny cel ?? Proszę mi powiedzieć co jeszcze można robić ze swoimi pracami !! !! !! ?? ?? ??

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No wiesz, może się tak zdazyć że komus sie spodoba to co wytwarzasz i zechce cie zatrudnic :)

Mozesz tez drykowac swoje prace i tapetować nimi pokoj :D

Napisano

satysfakcja jest jeszcze wieksza jak to co zrobisz spodoba sie producentowi/investorowi ktory chce zebyc mu zrobil commercial work ;]

satysfakcja jest jeszcze wieksza jezeli za to co robisz i kochasz moesz zarabiac kase ...

i nie pierniczyc mi tutaj ze ktos nie chcial by sprzedac cos swojego ;]

Napisano
satysfakcja jest jeszcze wieksza jak to co zrobisz spodoba sie producentowi/investorowi ktory chce zebyc mu zrobil commercial work ;]

satysfakcja jest jeszcze wieksza jezeli za to co robisz i kochasz moesz zarabiac kase ...

i nie pierniczyc mi tutaj ze ktos nie chcial by sprzedac cos swojego ;]

jak narazie niemialem takiej mozliwosci wiec neiznam tego uczucia :>

Napisano

"Proszę mi powiedzieć co jeszcze można robić ze swoimi pracami..."-Dallas17. -dodam moje pytanie: czy można je użyć w innym programie, nie tylko do "oglądnięcia", ale np. aby stworzyć wirtualny świat i "spacerować" pomiędzy nimi na żywo ??? Jestem b.ciekawy czy jest to możliwe właśnie w jakimś programie, a nie np. robiąc-pisząc kod gry...?