siwy Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Witam. Czy komuś udało sie zapisać w maxie 6 plik jako max 5 (nie 3ds) Jak to zrobić sprawnie żeby były zachowane kolory, grupowanie, modyfikatory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Z tego co wiem to chyba sie nie da. Wiem ze na cgtalku marudzili zeby w wersji 8 byla wreszczie mozliwosc zapisu w starych formatach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Nom , nieda sie , a przynajmniej ja nie slyszalem. Ale spoko , jesli w takim tempie Discreet bedzie robil kolejne wersje to nie dlugo poczekamy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 w wersi nastepnej znajac zycie to discret wymysli nowy format niekompatybilny z wczesniejszymi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi