DaveBorck Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Dzień doberek, od jakiegoś czasu pracuję nad animacją pod tytułem "o fragmencie". Od jakiegoś czasu znaczy od 2 miesięcy. Jest już 95% czyli modele (postać i dźwig), animacje, i rendery, więszość montażu. Daję dopiero teraz bo dopiero teraz mam czas, już po sesji:). Od miesiąca renderuję to "coś". Animacja musi być gotowa na wtorek bo wtedy mam obronę dyplomu:) a będzie trwała mniej niż 2 minuty (25-30 ujęć) Jeszcze trochę zostało, więc zaraz wracam do roboty. A na razie wrzucam model postaci połączonej z dźwigiem i siateczkę. To narka. Z góry dziękuję za komentarze forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Moim bardzo skromnym i nie liczacym sie zdaniem...to powiem ze super fajne czyli zajebis*e. Mode, pomysl, wykonanie....super...czekam na pelna animacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 mi też sie podoba baradzo, widziałem twoją animacje "aracha" jest super z chęcią zobacze tą którą robisz. jeśli możesz to powiedz coś na temat mojej pracki bo wiem że ty sie znasz na tym i może jakieś podpowiedzi zobacze http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=12544 dzięki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Wygląda fajnie, tylko straszny chudzielec :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 wow...naprawde swietnie to wyglada... jestem niesamowicie ciekawy jak bedzie wygladal caly filmik... koniecznie musisz go tu zamiescic pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Koniecznie to jest mało powiedziane bo nie często się zdaża że ktoś animke robi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 ja ostatnio znalazłem animke to po obejrzeniu myślałem że ...sie wywróce - też robot w niej jest ale to juz taka klasa ze ahhh, ale twój nieczego sobie tez ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 DaveBorck -> zmień temat wątku na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 3 Luty 2005 Autor Share Napisano 3 Luty 2005 Dziękuję za wszelkie uwagi, update będzie w ciągu kilku dni. Chalek- chudzielec tak? No cóż na początku miałem, tak jak wielu, zrobić robota bojowego z wielkim machingunem, jeszcze większym zasobnikiem amunicji, a o pancerzu nie wspomnę nawet, ale ponieważ w tej animacji nic nie wybucha, i nie strzela to zdjąłem z niego (niej) to całe niepotrzebne oprzyrządowanie i zostało to co widać:) hindus- a czy podzieliłbyś się z nami linkiem? czy czymś takim;) co bym się czegoś nauczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technoon Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 fajny nawet bardzo tylko wydaje mi sie ze ma za krótkie nogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 5 Luty 2005 Autor Share Napisano 5 Luty 2005 nie, nie, myślę że nogi są ok, tylko, że widok jest w mocnym skrócie i na kamerę jest nałożony filtr soczewkowy (mental ray - distortion) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 Widok tego w krotkiej chwili przywodzi na mysl "Ghost in the shell 2" i poczatkowa scenke w ktorej taki podobny robocik sklada sie "do kupy" :] Fajnie, tylko zadam wiecej kabelkow, sprezynek i takich tam, szczegolnie przy urzadzeniu do ktorego postac jest doczepiona ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi