Napisano 2 Luty 200520 l Dzień doberek, od jakiegoś czasu pracuję nad animacją pod tytułem "o fragmencie". Od jakiegoś czasu znaczy od 2 miesięcy. Jest już 95% czyli modele (postać i dźwig), animacje, i rendery, więszość montażu. Daję dopiero teraz bo dopiero teraz mam czas, już po sesji:). Od miesiąca renderuję to "coś". Animacja musi być gotowa na wtorek bo wtedy mam obronę dyplomu:) a będzie trwała mniej niż 2 minuty (25-30 ujęć) Jeszcze trochę zostało, więc zaraz wracam do roboty. A na razie wrzucam model postaci połączonej z dźwigiem i siateczkę. To narka. Z góry dziękuję za komentarze forumowiczów.
Napisano 2 Luty 200520 l Moim bardzo skromnym i nie liczacym sie zdaniem...to powiem ze super fajne czyli zajebis*e. Mode, pomysl, wykonanie....super...czekam na pelna animacje :)
Napisano 2 Luty 200520 l mi też sie podoba baradzo, widziałem twoją animacje "aracha" jest super z chęcią zobacze tą którą robisz. jeśli możesz to powiedz coś na temat mojej pracki bo wiem że ty sie znasz na tym i może jakieś podpowiedzi zobacze http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=12544 dzięki ...
Napisano 2 Luty 200520 l wow...naprawde swietnie to wyglada... jestem niesamowicie ciekawy jak bedzie wygladal caly filmik... koniecznie musisz go tu zamiescic pozdrowienia
Napisano 2 Luty 200520 l Koniecznie to jest mało powiedziane bo nie często się zdaża że ktoś animke robi :-)
Napisano 2 Luty 200520 l ja ostatnio znalazłem animke to po obejrzeniu myślałem że ...sie wywróce - też robot w niej jest ale to juz taka klasa ze ahhh, ale twój nieczego sobie tez ;)
Napisano 2 Luty 200520 l DaveBorck -> zmień temat wątku na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
Napisano 3 Luty 200520 l Autor Dziękuję za wszelkie uwagi, update będzie w ciągu kilku dni. Chalek- chudzielec tak? No cóż na początku miałem, tak jak wielu, zrobić robota bojowego z wielkim machingunem, jeszcze większym zasobnikiem amunicji, a o pancerzu nie wspomnę nawet, ale ponieważ w tej animacji nic nie wybucha, i nie strzela to zdjąłem z niego (niej) to całe niepotrzebne oprzyrządowanie i zostało to co widać:) hindus- a czy podzieliłbyś się z nami linkiem? czy czymś takim;) co bym się czegoś nauczył
Napisano 5 Luty 200520 l Autor nie, nie, myślę że nogi są ok, tylko, że widok jest w mocnym skrócie i na kamerę jest nałożony filtr soczewkowy (mental ray - distortion)
Napisano 5 Luty 200520 l Widok tego w krotkiej chwili przywodzi na mysl "Ghost in the shell 2" i poczatkowa scenke w ktorej taki podobny robocik sklada sie "do kupy" :] Fajnie, tylko zadam wiecej kabelkow, sprezynek i takich tam, szczegolnie przy urzadzeniu do ktorego postac jest doczepiona ;)