David14 Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 mam kłopot z renderem, gdy na scenie 3d mam wybóch robiony wedłóg tutoriala z waszej strony "metaboom" to podczas renderu nie widać filtra który został dodany w Video Post, jak zrenderować to wszystko żeby ten filtr był widoczny??? Proszę o pomoc.
David14 Napisano 6 Luty 2005 Autor Napisano 6 Luty 2005 zrobiłem to wszystko to samo co karzą w tutku
spike Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 a może renderujesz zwykłym renderem? bo jak tak to naciśnij na tego ludzika w oknie videoposta i powinno widać efekt i powinno działać pozdro
David14 Napisano 7 Luty 2005 Autor Napisano 7 Luty 2005 właśnie oto chodzi że ja chce to zrenderować i zapisać a w tym ludziku sie nieda zapisać, PS.W ludziku widać efekt
David14 Napisano 7 Luty 2005 Autor Napisano 7 Luty 2005 pomoże mi ktoś w końcu czy nie!!!!!!! bardzo mi to jest potrzebne proszę pomóżcie
VGT Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 Jeżeli dodajesz coś poprzez video-post, to w nim musisz renderować (jak już zauważyłeś). A jak renderowaną animację zapisać? W video post dodaj 'add image output event', tam w 'files' wskaz plik na dysku, no i renderuj "ludzikiem" I na przyszłość nieco cierpliwości, czasem na odpowiedź trzeba poczekać dużo dłużej niż 5h, szczególnie jeśli nie od razu podajesz wszystkie ważne informacje.
Rekomendowane odpowiedzi