Napisano 9 Luty 200520 l czolem od kilku savów mam taka dziwna siatke objawia sie to szczegolnie przy zoomach ; w innych plikach jest oke prawdopodobnie zrobilem cos o czym nie wiem, mial ktos podobny problem? edit- obiekt jest jeden- wiem ze sprawia to wrazenie jakby pod spodem byla kopia edit moze jest w maxie cos takiego jak majkowy "delete history" albo cos co zeruje wszystkie poprzednie modyfikacje
Napisano 9 Luty 200520 l nie wiem jak dziala majkowy -jest cos takiego jak collapse-w ostatniej zakladce panelu
Napisano 9 Luty 200520 l mi to wygląda tak jakbyś włączył wyświetlanie ukrytych krawędzi; jeśli tak jest to w Tools/Display Floater/Object Level/Display Properities/Edges Only jest odznaczony ptaszek ... a powinien być zaznaczony :)
Napisano 10 Luty 200520 l Autor dzieki za rady ale okazalo sie ze problem prawdopodobnie lezal w samej karcie graficznej swojego radka 9100 oddalem do serwisu a w zamian dostalem gforca fx 5200- przy wyswietlaniu w direkcie wlasnie wyskakiwaly takie babole - niezaleznie od wersji sterownikow dzisiaj odebralem radka 9200 ;) (9100 juz nie produkuja) i jest wszystko gut
Napisano 10 Luty 200520 l Autor dzieki za rady ale okazalo sie ze problem prawdopodobnie lezal w samej karcie graficznej swojego radka 9100 oddalem do serwisu a w zamian dostalem gforca fx 5200- przy wyswietlaniu w direkcie wlasnie wyskakiwaly takie babole - niezaleznie od wersji sterownikow dzisiaj odebralem radka 9200 ;) (9100 juz nie produkuja) i jest wszystko gut