Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

hah!wlasnie wyczytalem na bordzie poswieconym SGI i IRIX ze maya 6.5 jest ostatnia wersja dostepna na te systemy-czyzby koniec slynnego systemu(SGI jakis czas temu zaczelo migracje na linuxa-nowe superkompy klastrowe sa na linuxie jak tez stacja Prism) zrodlo- http://www.nekochan.net/weblog/archives/000235.html

http://www.alias.com/eng/products-services/maya/system_requirements.shtml#irix

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kurcze - a wydawalo mi sie ze irix to "autorski" rodzaj linuxa napisany pod SGI :/

wiesz moze ktory system preferuja panowie SGI? oby nie RH (choc pewnie wlasnie tak...)

Napisano

kurcze - a wydawalo mi sie ze irix to "autorski" rodzaj linuxa napisany pod SGI :/

wiesz moze ktory system preferuja panowie SGI? oby nie RH (choc pewnie wlasnie tak...)

Napisano
  • Autor

Irix to "autorski" Unix-linux to darmowa jego odmiana(unixa)-chyba:) natomias ktory linux jest instalowany w nowych SGI? nie wiem warto przeszperac stronke SGI.

Napisano
  • Autor

Irix to "autorski" Unix-linux to darmowa jego odmiana(unixa)-chyba:) natomias ktory linux jest instalowany w nowych SGI? nie wiem warto przeszperac stronke SGI.

Napisano

irix umiera śmiercią naturalną, tylko cud go może uratować.

przypominam że maya 6.5 na linuxa ma przed sobą szerokie perspektywy rozwojowe :> teraz naprawdę żałuję że przyzwyczaiłem się do 3dsmaxa, gdyby zaczął od mayi, to bym nie musiał dzisiaj modlić się codziennie, aby wreszcie dyskretni wypuścili linuxową wersję max'a :| jeszce pół roku pracy w 3d na windowsie i będziecie mogli przynosić kwiatki na mój nagrobek :/

Napisano

eee tam Salvator, bez przesady, dramatyzujesz, znowu winda nie jest taka zla... poza tym dyskretni w koncu beda MUSIELI zrobic wersje na linucha. kwestia kiedy..