mentaller Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 Oto moja pracka. Co prawda nie jest zbyt dobra ( na dodatek nie miałem zbyt dużo czasu), ale niestety lepiej nie potrafie;-(. Modele dosyć proste, ale chciałem skupić sie tutaj głównie na teksturowaniu. P.S. Takie pytanie całkowicie z innej beczki: miniatury mozna dodawać za pomocą zwykłych html-owych tagów, czy jakoś inaczej?
mentaller Napisano 10 Luty 2005 Autor Napisano 10 Luty 2005 Oto moja pracka. Co prawda nie jest zbyt dobra ( na dodatek nie miałem zbyt dużo czasu), ale niestety lepiej nie potrafie;-(. Modele dosyć proste, ale chciałem skupić sie tutaj głównie na teksturowaniu. P.S. Takie pytanie całkowicie z innej beczki: miniatury mozna dodawać za pomocą zwykłych html-owych tagów, czy jakoś inaczej?
polka dot Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 wystarczy umiescic zalacznik za pomoca 'manage atachements' ;> a co do teksturowania to szczerze mowiac ta sciana w tle tylko ladnie wyszla ;)
polka dot Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 wystarczy umiescic zalacznik za pomoca 'manage atachements' ;> a co do teksturowania to szczerze mowiac ta sciana w tle tylko ladnie wyszla ;)
AravaL Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 "ale niestety lepiej nie potrafie"... ekhm, zle podejscie :]... oczywiscie ze potrafisz lepiej, dlaczego mialbys nie potrafic? Jak juz to mozna powiedziec, ze sie jeszcze nie nauczyles.:) Texturowanie spoko (wszystkie obiekty otexturowane, zadnego nie pominales ;)).
AravaL Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 "ale niestety lepiej nie potrafie"... ekhm, zle podejscie :]... oczywiscie ze potrafisz lepiej, dlaczego mialbys nie potrafic? Jak juz to mozna powiedziec, ze sie jeszcze nie nauczyles.:) Texturowanie spoko (wszystkie obiekty otexturowane, zadnego nie pominales ;)).
Rekomendowane odpowiedzi