Napisano 10 Luty 200520 l Witam wszystkich. Oto mój wipek :) Będe modelował Volvo S80 T6, tak jak w temacie. Zaznaczam że jestem początkujący jeśli chodzi o maksa. Narzie niewiele mam, ale nie mam też zbytnio czasu, matura... Ale skoro już założyłem wipa to do czegoś zobowiązuje i myśle, że co jakiś czas będe go updejtował :) A oto zdjęcie tego zacenego wozu i kawałek mojej roboty. Całe 15 min... Tylko tyle a ja jużwidze pełno błędów... To się poprawi narazie wrzucam to co mam.
Napisano 10 Luty 200520 l Jesteś fantastyczny, kawał dobrej roboty!!Fantastyczne pracki, świetny obrazek, nie wiem tylko po co pyknąłeś ty maske, bryka wymiata, powodzenia, niesłychanie dobra robota
Napisano 11 Luty 200520 l no pare bledow jest ale skoro mowisz ze sam je widzisz to mam nadzieje ze nad nimi popracujesz ;> aha i pracuj w editable poly a nie mesh ;> powodzenia i pozdro
Napisano 11 Luty 200520 l co ten gosciu tu robi? :D moja propozycja shodan, nie jestem pewien ale po tych trojkotach wnioskuje ze robisz to w editable mesh, przejdz do polygon bedzie prosciej bedzie latwiej, sam piszesz ze widzisz co sie kaszani to ci nie musze zaznaczac
Napisano 11 Luty 200520 l Pan Edek -> ROTFL Na poczatku pomyslalem ze mi sie jakies obrazki nie wyswietlily albo moze to zdjecie to render, bo tak sie gosc rozwodzil na temat "jakie to piekne" :D Mozliwe ze te trojkaty to tylko wina wyswietlania w 3d studio (takie cos bylo chyba przy ustawieniach Maxtreme)
Napisano 11 Luty 200520 l Autor Panu Edkowi podziękujemy, gdyż dostaje niespodziewanych i niczym nieuzasadnionych napaści niekontrolowanej EUFORI :D "A oto zdjęcie tego zacenego wozu i kawałek mojej roboty." To nie jest mój render tylko zdjęcie!! Ach... No można się pomylić, szczególnie zważając na moje umiejętności... (które za na najwyższym poziomie kiepskości) ;) Modeluję oczywiście "Editable Poly". Jeśli chodzi o siatkę to nie wiem dlaczego ale po nadaniu materiałowi "wire" wychodzą trójkąty. Następne siatki będe wrzucał bezpośrednio z viewportu. Pzdr