Napisano 11 Luty 200520 l Mam na imię Tomek i występuję pod nickiem Cleo - tak mnie przezywają. Chciałbym zacząć przygodę z 3 d. Jak na razie udało mi się ściągnąć darmową wersią cinem 4d ale Bardziej mnie interesuje Maya. Mam ambicję stworzyć film. :cool: Treatment już mam, postaci też. Jednak nigdzie nie mogę znaleźć darmowej wersji (oczywiście aby się wdrożyć) Maya. Czy znajdzie się dobra dusza i pomoże ? Ponadto działam w rynku reklamy no i czas na 3 d - lepiej późno niż wcale. Do tej pory tworzyłem we flashu ale już mnie 2d powoli unieszczęśliwia (z braku możliwości).
Napisano 11 Luty 200520 l skocz do jakiejs biblioteki z czasopismami komputerowymi , pelna wersje dali w PC Wordzie (oczywiscie wersje Personal Learning-czy jakos tak), jednak nie pamietam numeru niestety :(
Napisano 11 Luty 200520 l http://www.alias.com/eng/products-services/maya/maya_ple/get_maya_ple.shtml musisz sie zarejestrowac
Napisano 11 Luty 200520 l tak myslalem ze mozna sciagnac, ale nie jestem zalogowany wiec nie wiedzialem czy sie da :]