Nos Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 Postanowiłem to poprawić mam nadzieje ze jest lepiej?Czekam na pouczające komentarze. Pozdrawiam.
polka dot Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 hmm nawet ladnie tylko szkoda ze w kazdym oknie jest osobne swiatlo, przez to sa dziwne cienie pod krzeslami, no ale ogolnie to fajowo ;D
Błazi Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 ladsnie, ladnie tylko geometria troszke prosta -ale ja to lubie :)
aniablue Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Ładne wnętrze i pod względem techicznym i projektowym. Troche może za zimne kolory, ożywiłabym wnętrze jakims akcentem, może ściana nie jednolita, albo krzesła...można by się pobawić samą kolorystyką już...bo jest według mnie trochę za chłodne...
Chalek Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Czy to jest finalne ustawienie kadru/kamery? Moim zdaniem trochę kiepsko wyglądają ucięte meble. No i cienie trochę nieteges, zgadzam się z tym co napisał kome. Dlaczego te gałki przy szufladach dają takie ciemne cienie?
Rekomendowane odpowiedzi