Błazi Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 Krzeselko robione dla treningu. okolo 4godz pracy roboczej. ------------- ------------- -------------
Błazi Napisano 13 Luty 2005 Autor Napisano 13 Luty 2005 Czy ja przy każdym wątku musze prosić się o ocene!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? :D:D
misiold Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 hej hej spoko te krzeslo jest tyle, że światło powino być lepsze i skąd te różowości pod spodem? no metal tak jak by eee, bez wygładzania krawędzi
Błazi Napisano 13 Luty 2005 Autor Napisano 13 Luty 2005 thx Swiatlo jest zadne zaden plug-in. Zwyczajne oswietlenie - nie lubie tego. Próbowałem zrobić coś light tracerem na otwartej przestrzeni ale rendery wychodza cholernie blade nie wiem czemu. Zmienial ustawienia fitra i nic . nie wiem w czym rzecz
Mkbart Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Hm, to że ma swoje ładne strony, to wiadomo, to ja napiszę te, które trzeba poprawić :D . Oświetlenie zupełnie zmień, może jeden skylight i łagodne omni z cieniami. "Rury" metalowe, są zbyt kanciaste, zresztą jak podpora poduszki na d.. ół pleców. No i postaraj się o jakiś inny kolorek materiału poduszek, będzie o wiele milej :)
JohnZi Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 identyczne krzeslo widzialem w tutorialu na http://www.3dtotal.com, tyle ze tam ono o wiele lepiej wygladalo :D
Błazi Napisano 13 Luty 2005 Autor Napisano 13 Luty 2005 to jest krzeslo z tego tutka :D:D. Na koncu dodalem tylko raczki inne texturki dalem itd. Troszeczkę improwizowałem. Ale serio jest o wiele gorzej :>
Błazi Napisano 13 Luty 2005 Autor Napisano 13 Luty 2005 no to apdejt: Dla misiolda i dla lonka (chyba przezntacja ci sie nie podobala): A to dla mkbarta (inny kolorek [sam chciał beż :D:D]) PS. Licze na dalsze uwagi
JohnZi Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 Błazi juz lepiej, dorob do tego jeszcze biurko, komputer i pokoj to bedzie naprawde super!!hahaha:D Nereczka
Baton Napisano 17 Luty 2005 Napisano 17 Luty 2005 Ja bym troche inaczej zrobil. Po pierwsze to wlaczylbym sampling dla materialu metalu. Po drugie dalbym mocniejszego skylighta i slabe swiatlo dodatkowe, powinno wtedy wygladac lepiej. Po trzecie to wylaczylbym odbicia plane w tym metalu i poszukalbym jakies bmp i wrzucil do enviroment. Po czwarte model jest fajny ale nie chcialbym miec takiego krzesla ;P
Rekomendowane odpowiedzi