Gość Bennek Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Witam.Jestem nowy na tym forum a z maxem sie znam prawie miesiąć, w ten czas zdążyłem wykonać pare pracek :) zamieszczam tu swoją szabelke mam nadzieje że wam sie spodoba, niestety nie jest opteksturowana tylko kolorek nałożony. Pozdrowienia, prosze komentujcie....
Master Kiełbaster Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Niezbyt skomplikowany model... Ustaw jej jakieś odbicia.
Łukasz Jaskólski Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Prosty ,ale dość przyzwoicie zrobiony . No , modeluj dalej i korzystaj ze zdjęć i planów - taka moja rada :P
Archangel Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Model jak model nie jest zly choc bardzo prosty. Popracuj nad sposobem prezentacji szabli. Niebieskie niebieskie niebieskie i gdzies tam w sroku to co powinno byc glownym tematem...to chyba nie najlepszy kadr...
AravaL Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Jako dodatek do szabli, proponuje domodelowac 2 walczacych piratow, na plonacym i tonacym statku... ;) Ogolnie wporzadku.
Gość Bennek Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Nie wiem czy piraci by do tego pasowali dlatego że to szabla górnicza, ale dzięki za pomysł ;)
Badyl Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 hmm to nie szabla, bo te z założenia mają zakrzywione klingi P: dorób jakieś ładne tło i będzie heca. może leżeć na jakimś stole z obrusem i świeczką... :)
Gość Bennek Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 OK.Dołożyłem do sceny stolik i na blat nałozyłem flat mirror. Nie wiem ciągle co postawic na tym stoliku :/ świeczki to ja raczej nie zrobie ale dzięki za pomysł ;) Pozdrawiam i komentujcie
Łukasz Jaskólski Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Ten niebieki kolor klimatycznie mi nie pasuje. Proponuję resztę wnętrza w drewnie zrobić. Kadr też zbyt obszerny . Jakieś światło takie bardziej dramatyczne mógłbyś dać ( np zółtawe od świec czy lamp naftowych - oświetlające scenę tak , by wszystko poza głównym tematem ginęło w mroku) Zwykłe omni wystarczą. Co do "szabli" - ostrze wygląda na zaokrąglone (jak plastikowa zabawka ) Daj jakies zblizenie samej szabli , to będzie można powiedzieć co nie gra. Skąd wzięłeś taki dziwny stół ? A na stół to jakies naczynka , kawał pożółkłego papieru (np. listu ) coś w ten styl. Pozdrawiam
Łukasz Jaskólski Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Zmien materiał na ostrzu - daj cos ( bitmapę z maps/reflections ) w mapie reflections -pewnie przez to tak dziwnie wygląda .
Rekomendowane odpowiedzi