Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.Jestem nowy na tym forum a z maxem sie znam prawie miesiąć, w ten czas zdążyłem wykonać pare pracek :) zamieszczam tu swoją szabelke mam nadzieje że wam sie spodoba, niestety nie jest opteksturowana tylko kolorek nałożony.

Pozdrowienia, prosze komentujcie....

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Model jak model nie jest zly choc bardzo prosty. Popracuj nad sposobem prezentacji szabli. Niebieskie niebieskie niebieskie i gdzies tam w sroku to co powinno byc glownym tematem...to chyba nie najlepszy kadr...

Napisano

Jako dodatek do szabli, proponuje domodelowac 2 walczacych piratow, na plonacym i tonacym statku...

;)

Ogolnie wporzadku.

Napisano

Nie wiem czy piraci by do tego pasowali dlatego że to szabla górnicza, ale dzięki za pomysł ;)

Napisano

hmm to nie szabla, bo te z założenia mają zakrzywione klingi P: dorób jakieś ładne tło i będzie heca. może leżeć na jakimś stole z obrusem i świeczką... :)

Napisano

OK.Dołożyłem do sceny stolik i na blat nałozyłem flat mirror. Nie wiem ciągle co postawic na tym stoliku :/ świeczki to ja raczej nie zrobie ale dzięki za pomysł ;) Pozdrawiam i komentujcie

Napisano

Ten niebieki kolor klimatycznie mi nie pasuje.

Proponuję resztę wnętrza w drewnie zrobić.

Kadr też zbyt obszerny .

Jakieś światło takie bardziej dramatyczne mógłbyś dać ( np zółtawe od świec czy lamp naftowych - oświetlające scenę tak , by wszystko poza głównym tematem ginęło w mroku) Zwykłe omni wystarczą.

Co do "szabli" - ostrze wygląda na zaokrąglone (jak plastikowa zabawka )

Daj jakies zblizenie samej szabli , to będzie można powiedzieć co nie gra.

Skąd wzięłeś taki dziwny stół ?

A na stół to jakies naczynka , kawał pożółkłego papieru (np. listu ) coś w ten styl.

Pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności