Mareki Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 To jest moja pierwsza praca wystawiona w Wip ie.Mam zamiar zrobic smoka.Narazie zrobilem glowe.Wygląda ona tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareki Napisano 14 Luty 2005 Autor Share Napisano 14 Luty 2005 morze nie przypomina to smoka ale cos w tym stylu :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 witam:D sorki ale gdzie to ma przod glowy bo jakos ciezko skumac;);) radzilbym nie zaczynac odraxzu od takich zeczy organika jest trudna wiec pocwicz na "zwyklych" glowach ludzkich bo jakis smokow maja duuuuzo szczegolow i narazie nie jestes na to gotowy.............wiec cwicz cwicz pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareki Napisano 14 Luty 2005 Autor Share Napisano 14 Luty 2005 Masz racje troche mi nie wyszedl ale bede ćwiczył ćwiczył i jeszcze raz ćwiczył :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 noi dobrze cwicz cwicz ciwicz nie poddawaj sie i kontynuj tego smoka w przyszlosci wrucisz do niego i bedziesz sie smial ze kiedys tak modelowales:D:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareki Napisano 14 Luty 2005 Autor Share Napisano 14 Luty 2005 faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi