Napisano 15 Luty 200520 l z nudow postanowilem sobie cos pomodelowac (nie liczac mojej nieudanej lodzi :P) a ze podsunieto mi pomysl miotly dla nauczycielki... postanowilem takowa zrobic :) oto efekt 2h zabawy
Napisano 15 Luty 200520 l pomysl dobry, ale nie widac ze to miotla, zrob te fredzle z tylu (nie wiem jak to sie nazywa) wieksze i bardziej miotlowate. bo teraz to to jak pendzelek.
Napisano 15 Luty 200520 l jakoś mi coś niepasuje, rozumie te stopki i tą wajche ... ale albo powinieneś popracować nadteksturkami albo jakoś spasować tewszustkie bajery do siebie. (mi to przypomina jak by granat wpadł do kuchni i wyleciały w powietrze różne sprzęty kucharskie takie jak łopatki do naleśników jakś toster czy terz rączka od patelni) taki mały zatr sory.
Napisano 15 Luty 200520 l Jak napisała Ania C pomysł fajny. Niestety zrealizowany w kompletnie dla mnie nieczytelny sposób, gdybym nie wiedział co to jest, to bym chyba nie zgadł, ale może głupi jestem.
Napisano 15 Luty 200520 l A mi to przypomina ogromny...**** :) jakiś dziwny ten kij... ale pomysł fajny :)