Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

czesc i czołem!!!Jestem na forum po raz pierwszy i od wczoraj siedze w maxie, dopiero sie ucze wiec ta pracka nie jest tak wspaniała jak wasze. mam 11 lat wiec zainteligentny w grafice 3d to ja nie jestem :/ Chciałbym zebyscie ocenili moja prace.... ale tak szczerze :)

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witam na forum, i od razu mówie ze nie wierze w te wasze brednie ze macie 11 lat (bo nie jestes pierwszy :P) imo powinienes poprawic texturki i oswietlenie ;) to daje bardoz duzo , a w twojej scenie oswietlenie kuleje i to bardzo, napisz najpierw jakiego masz maxa i czy masz vray'a etc ??

Napisano
  • Autor

naprawde mam 11 lat , mam dobrego nauczyciela- brata (Eax) i moze dlatego praca wyglada tak jak wyglada

Napisano

nie pisz WY do jednostki, po drugie ma on 11, i musisz mi uwierzyc na slowo, (sam mu nieco pomagam w maxie) z tego co wiem nie jest wazna ver maxa, a render to tez indywidualnie co komu pasuje, a co do pracy to wrzuc troche pudel i moze ze kilka krzesel zrob wiekszy balagan , and welcome on the board

Napisano

wydaje mi sie ze cos jest nie tak z proporcjami - drzwi i okno sa o wiele za male w porownaniu do stolu, ktory jest wielki i jakby zawieszony w powietrzu...

Napisano

Stol nawet na pewno wisi w powietrzu bo cien jego wlasnej nogi jest daleko. Mowie ze wisi w powietrzu no bo nie posadzam cie o majstroawaniu przy ustawieniach cieni :]

Nie pasuje mi ujecie z jakiego jest robiony render.

Napisano

no spoko, pytając o wersje maxa zastanawiałem sie czy ma mentala ;) tylko tyle , wiem ze wersja maxa nie ma nic do znaczenia w kwesti modelowania animacji etc, ale render to juz inna psrawa ;) pozdro i powodzenia - jesli naprawde masz 11 lat to jest git jak na taki wiek i początki jak npisałes pozdro i powodzenia.

Napisano

kurcze to dla młosych takie są tu fory?! JA MAM 15 JA MAM 15 ej no co wy, że 15 to dużo ? niee to sie tylko tak wyydaje :)

Napisano

@hindus - mi tez nie wierzysz!!!!!!!!! (zdrajca :D:D). Wszystkie 11-latki na hindusa!!!!!. Pobijemy Cie naszą całą banda (albo nie :] )

Napisano

te yansen a co masz przeciwko zaczynania od samochodu? :D sam tak zaczynalem i uwazam ze teraz nie idzie mi to wszystko najgorzej ;) swoja droga widze ze zainteresowanie watkiem jest wieksze niz moim maybachem, daje to do myslenia, a wracajac do watku, to co napisali wyzej i :

Tlo tj niebo zmien na pochmurne,

Zmien podloze :/ nie wiem moze na beton z jakimis odpryskami farby

i przyczepil bym sie jeszcze do schodow :/ po kiego grzyba sa tam schody wyraznie widac ze to nie jest piwinica tylko pomieszczenie na pietrze, machnij drzwi nizej, i zrezygnuje ze schodow, chyba ze chcesz zrobic wysokie pomieszczenie z metalowa platforma ;)