Andree Napisano 27 Kwiecień 2003 Napisano 27 Kwiecień 2003 Witam. Mam takie pytanko,jakie pluginy jest najlepiej miec w maxie? nie chodzi mi tu o rendery, a raczej o plugi wspomagajace tworzenie w maxie :) cos jak meshtools.
Dr. eA Napisano 30 Kwiecień 2003 Napisano 30 Kwiecień 2003 Ja urzywam tylko shaga i texportera (ktory w wersji 5.0 jest chyba w standardzie). Tak to radze sobie sam:)
Gość Karawan Napisano 30 Kwiecień 2003 Napisano 30 Kwiecień 2003 jakis render z GI, reszta zależy co chcesz robić.
filuh Napisano 4 Maj 2003 Napisano 4 Maj 2003 ja tez jestem bardzo świeży w maxie ale uważam że powinies miec właśnie 1) texportera - exportowania textur 2) simcloth - do robienia ubrań 3) shag hair, fur - do robienia włosów, futra! 4) jak sie podszkolisz to dreamscape - do krajobrazów, aura- do dymu i ognia, no i cała masa innych do robienia drzewek wiatrów wody i takie tam! pozdro
Andree Napisano 4 Maj 2003 Autor Napisano 4 Maj 2003 @ filuh jakbus mogl podac mi skad moge sciagnac ten simcloth i shag hair :)
filuh Napisano 5 Maj 2003 Napisano 5 Maj 2003 http://www.chaosgroup.com/software/simcloth3/ a shaghair to śle na maila! ucz sie ucz! pozdro
Andree Napisano 5 Maj 2003 Autor Napisano 5 Maj 2003 thx :) a jeszcze pytnqo co mam zrobic z tym pliczkiem dat ?(gdzie go wrzucic?)
Andree Napisano 6 Maj 2003 Autor Napisano 6 Maj 2003 ano tym :) 3DS Max plugin Digimation Shag-Fur v1.4e R4_exe.dat
Rekomendowane odpowiedzi