Napisano 27 Kwiecień 200321 l Witam. Mam takie pytanko,jakie pluginy jest najlepiej miec w maxie? nie chodzi mi tu o rendery, a raczej o plugi wspomagajace tworzenie w maxie :) cos jak meshtools.
Napisano 30 Kwiecień 200321 l Ja urzywam tylko shaga i texportera (ktory w wersji 5.0 jest chyba w standardzie). Tak to radze sobie sam:)
Napisano 4 Maj 200321 l ja tez jestem bardzo świeży w maxie ale uważam że powinies miec właśnie 1) texportera - exportowania textur 2) simcloth - do robienia ubrań 3) shag hair, fur - do robienia włosów, futra! 4) jak sie podszkolisz to dreamscape - do krajobrazów, aura- do dymu i ognia, no i cała masa innych do robienia drzewek wiatrów wody i takie tam! pozdro
Napisano 4 Maj 200321 l Autor @ filuh jakbus mogl podac mi skad moge sciagnac ten simcloth i shag hair :)
Napisano 5 Maj 200321 l http://www.chaosgroup.com/software/simcloth3/ a shaghair to śle na maila! ucz sie ucz! pozdro
Napisano 5 Maj 200321 l Autor thx :) a jeszcze pytnqo co mam zrobic z tym pliczkiem dat ?(gdzie go wrzucic?)