gucias Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 kolejna moja pracka prosto z Blendera.....świnka skarbonka z czasów PRL ;) nie wiem skąd ten pomysł.....tak mnie naszło to zrobiłem :) render ok 30 min.... P4 2,4GHz GF4 Ti4200 512 RAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 moje zdanie ... za duzo pieniedzy jak na czasy prl gdzie kartki ? :D nie no ogolnie spoko , odemnie nie uslysysz textu w stylu "jak na blendera to super" ale jest naprawde niezle , texturka oczu razi moim zdaniem zle ja dobrales , powinna byc z tego samego materialu co swinka. Troszeczke przepaliles renderek , a odbicia powinny byc nieco inne. Sam model swinki rowniez pozostawia wiele do zyczenia. Za to bardzo podobaja mi sie pieniazki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 ja powiem tak: pomysl jest super, a oczy musza byc, bo jak bez oczy (a raczej galek ocznych) pokazac smutk swinek ? :]. Tulko jedna rzecz mi sie nie podoba- monety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 hm, nie podobaja mi sie odbicia na swince, mysle ze sa za mocne ; monety na pierwszym planie wygladaja jak "plane" z texturą jednak pracka calkiem przyjemna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi