Napisano 21 Luty 200520 l Witam! Pierwszy raz pojawiam się na tym forum, ale proszę o obiektywną krytykę. Jedna z prac robionych na zlecenie. Wszystko od zera i jak zwykle "na wczoraj"... Max6+Brazil+Photoshop
Napisano 21 Luty 200520 l Obrzydliwa symetria i bezduszność, ale współczesne "modne" biura niestety takie mają być. Trafił Ci się szczególnie niewdzięczny temat. Mam przemożne wrażenie, ze takie krzeselka już widziałem, może nawet mam gdzieś w biblioteczce gotowców. Książki chociaż poustawiaj inaczej na półkach i dodaj ich trochę, może jakieś skoroszyty itp. Pustką wieje. To miejsce jest nieludzkie, a ten obrazek na ścianie i resztki krzaka w donicy wbrew pozorom jeszcze to podkreślają. I jeszcze ten pośmiertny fiolet... Jeśli wizualizacja oddaje atmosferę miejsca pracy, to wiele bym dał, aby w takim miejscu nie pracować. Ale to nie Twoja wina, zrobiłeś wizkę wg (jak sadzę) otrzymanego projektu i OK. Pozdro. Sorry za brutalność, ale odreagowuję wrażenie przedstawionego miejsca. Pokaż jakieś inne pracki, wierzę, że masz coś bardziej krzepiącego ducha. ...Welcome to Forum.
Napisano 21 Luty 200520 l jaki zbieg okoliczności że te krzesła mają tak samo ustawione kółka jak z lustra wzięte, a ci pracownicy będą podpinani do komputerów czy zapomniałeś monitorów, a to przejście między schodami to chyba nie dla szefa bo by sie niezmieścił chyba że źle widze
Napisano 21 Luty 200520 l styczny napisał: jaki zbieg okoliczności że te krzesła mają tak samo ustawione kółka jak z lustra wzięte, a ci pracownicy będą podpinani do komputerów czy zapomniałeś monitorów, a to przejście między schodami to chyba nie dla szefa bo by sie niezmieścił chyba że źle widze Masz rację, ale z twojego loginu wnioskuję, ze Ty byś się tam między schodami zmieścił... na styk. :) Pozdro.
Napisano 21 Luty 200520 l masz racje zmieścił bym sie bo stosuje fajną diete (jem ile sie da 6x w tygodniu siłownia, 3x aikido i od 3-8x w miesiącu 1g marysi na uspokojenie)
Napisano 21 Luty 200520 l Dzięki za wstępne uwagi. Było mało czasu i gdzieś się z tymi schodami pomyliłem. Tak bywa jak materiał wyjściowy to szkice przesłane faxem z nieczytelnym wymiarowaniem. Kółka rzecywiście, przyznaję bez bicia, a monitory - to przecież iMac!, może mała rozdzielczość i nie widać, ale w druku (poszło do jakiegoś katalogu na A4) było ok. Trochę inaczej kadrowałem i może przez to przeoczyłem te schody. Po tych kilku nockach wszystko było możliwe. Uwaga taka - wszystkie meble ze szczegółami, były z tego zbliżenia, jedno załączam.
Napisano 21 Luty 200520 l A mi sie nie podoba, wykonanie spoko, ale kompozycja (czy jak to tam sie nazywa) kiepska, wszystko "zmirrorowane", sterylen i wogol takie same, poprzestawiaj te klawiatury w inne miejsca na stole, krzesla uztaw kazde inaczej, itp....i bedzie fajnie. PS: A miniaturka wyglada jak pudelko z kokardka :D
Napisano 21 Luty 200520 l "jem ile sie da 6x w tygodniu siłownia, 3x aikido i od 3-8x w miesiącu 1g marysi na uspokojenie". Ja tam wolę seks, dawkowanie takie, jak Ty, Styczny, swoje zajęcia dawkujesz. Efekt ten sam, tylko nie marysia, a Marysia, przy czym Marysia to imię umowne, robocze na użytek posta. Tak na wszelki wypadek zaznaczam, gdyby miała to czytać przypadkiem moja panna. :)
Napisano 22 Luty 200520 l Ja sie nie znam na 3d i w ogole na gafice, ale normalnie ekran monitora świeci i tym samym dobrze odbija się w blacie biórka. Tu tego nie ma i dla tego niektórzy mylą monitor z jednostką centralną :)
Napisano 22 Luty 200520 l Imac SUX, wykonanie niezle ale jak ludzie gadaja, wszystko tak ustawione jak by ktos z miarka ustawial bjurka i te komputery. Tutaj cos Dla IMAC USER... In the words of Tylor Durden"You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else." Buying a mac doesn't make you an artist, a rebel, or an outlaw. All it means is you've bought into a corporate identity. That, and the fact that you can run fewer software titles than the guy next to you with a cheaper and faster PC. Afterall when everyone and their grandma owns an ipod, how unique could you possibly be? Buy a PC, be happy. And with the money you save you can buy a couple of ipods and be ... just ... like ... everybody ... else.