abstract Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 przedstawiam kolejna stronke do oceny oto link www.roboczy11.studioarkadia.pl pozdro
chveti Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 strona wogóle charakterem nie pasuje do tego co na niej ma być :P
krzysiek_gfx Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 No troszke zbyt futurystyczne,podczas ładowania nie zgadł bym za rzadne pieniadze,ze to jakas firma budowlana,no chyba ze buduja statki kosmiczne ;) Ale ogolnie nice..
abstract Napisano 24 Luty 2005 Autor Napisano 24 Luty 2005 strona nie przeszla troche przkombinowalem , gosciu powiedzial ze kojazy mu sie z grami i musze teraz zrobic prosta i przejzysta, jednak nie wiem jak sie do niej zabrac. Strasznie nie podchodzi mi temat tworzenia tzw. clean style pozdro
y2d Napisano 27 Luty 2005 Napisano 27 Luty 2005 przegladaj ile sie da stron, z branzy i spoza, na cos wpadniesz btw: ten design opchniesz komus innemu :)
Abadon Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 To wygląda bardziej jak ekran terminala w doom 3 ... hehehe..... ale ogolnie koncepcja swietna... wygląda super tylko nie pasuje zupełnie do tematyki.... Pozdro... :-)
abstract Napisano 1 Marzec 2005 Autor Napisano 1 Marzec 2005 dzieki nastepny moj projekt, ktory jest w toku to neony, temat ten bardzo mi sie podoba zobaczymy jak wyjdzie. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi