Napisano 23 Luty 200520 l przedstawiam kolejna stronke do oceny oto link www.roboczy11.studioarkadia.pl pozdro
Napisano 23 Luty 200520 l No troszke zbyt futurystyczne,podczas ładowania nie zgadł bym za rzadne pieniadze,ze to jakas firma budowlana,no chyba ze buduja statki kosmiczne ;) Ale ogolnie nice..
Napisano 24 Luty 200520 l Autor strona nie przeszla troche przkombinowalem , gosciu powiedzial ze kojazy mu sie z grami i musze teraz zrobic prosta i przejzysta, jednak nie wiem jak sie do niej zabrac. Strasznie nie podchodzi mi temat tworzenia tzw. clean style pozdro
Napisano 27 Luty 200520 l przegladaj ile sie da stron, z branzy i spoza, na cos wpadniesz btw: ten design opchniesz komus innemu :)
Napisano 28 Luty 200520 l To wygląda bardziej jak ekran terminala w doom 3 ... hehehe..... ale ogolnie koncepcja swietna... wygląda super tylko nie pasuje zupełnie do tematyki.... Pozdro... :-)
Napisano 1 Marzec 200520 l Autor dzieki nastepny moj projekt, ktory jest w toku to neony, temat ten bardzo mi sie podoba zobaczymy jak wyjdzie. pozdro