Napisano 23 Luty 200520 l Witam Moja kolejna animacja spod znaku 10 second club. Niestety dialog na ten miesiac byl dosc specyficzny i raczej ograniczajacy mozliowsci wyboru scenerii ;) (szczegolnie przez ta publike w tle) http://www.tempik.republika.pl/enemy.mpg Pzdr Nemrod
Napisano 23 Luty 200520 l "Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu." masz za duze wziecie Nemrod :)
Napisano 23 Luty 200520 l b.fajne ... postac dynamiczna :))) Moim zdaniem dobrze zrobione. Mozna sie przyczepic do jednego, postac dużo sie rusza i gwałtowanie a "papirus" jest w ruchu ale chyba jeszcze za sztywnie.
Napisano 1 Marzec 200520 l Fajne! Bardzo "teatralne" te gesty. Ja osobiście bym przyciemił. Ale podoba mi się!
Napisano 1 Marzec 200520 l Swietna anima. Szczególnie ostatnie skinienie głową... :D [ Pozdrawiam VTR ]
Napisano 1 Marzec 200520 l Autor Dzieki za opinie :) Zobaczymy jak mi pojdzie w konkursie, bo liczba zgloszen na luty jest chyba rekordowa... PZdr!