Sajrusx Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 A znalazłem taką strugawe psa, co mu sie do głowy ołówek wsadza i sie struga, no to pomyślałem no to go sobie zrobie...no to sie robi, bede sobie tak updejtował co jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 Niby ładne, ale obawiam sie, że siatka jest do du**. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 Sajrusx -> zmień temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 Sairam -> jak można oceniać siatkę nie widząc jej? :) Sajrusx -> pokaż siatkę, to się przekonamy czy "jest do du**" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajrusx Napisano 24 Luty 2005 Autor Share Napisano 24 Luty 2005 taka siatka? No nie wiem co w niej jest nie tak, pierwszy raz staram sie żeby to było jak najchudsiejsze no to może sie wreszcie zmieszcze w 1000000 tych takich kwadracikach, jak im tam srexeli, texeli pyta to wie...no dobra w piątek nowa dostawa cieplutkiej głowy. A tak przy okazji to jest model bez mesh smootha no to ma ileś tam, czekajcie zaraz sprawdze ile ma tych texelów czy czegoś tam...oki mam. Meshsmooth-51680 tych ćwoków kwadratowych a bez nie wiem bo mi sie nie chce wyłączać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 Siatka jest w porządku, nie mam zastrzeżeń. Chodzi ci o polygony? Istotna jest ilość face'ów, czyli tych ćwoków trójkątnych. Edit: przesadziłeś z kompresją tego jpga - miejscami niewyraźny (albo mam brudny ekran :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajrusx Napisano 24 Luty 2005 Autor Share Napisano 24 Luty 2005 no ja też czasami sram po ekranie...ekhm...no jakoś mi sie tak wrzuciło...no jakos sie postaram to jeszcze ulepszyć, Oooooo główke już widać już już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajrusx Napisano 25 Luty 2005 Autor Share Napisano 25 Luty 2005 Kolejne modeliki z łbem...dziwny jakiś taki...chyba ma za małe oko...ale tak podobnie wygląda...Zaraz siatka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajrusx Napisano 25 Luty 2005 Autor Share Napisano 25 Luty 2005 siatka tyłu...dziwnie rozmazana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajrusx Napisano 25 Luty 2005 Autor Share Napisano 25 Luty 2005 ludzie no oceniajcie to coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 Napiszę coś żebyś nie zrobił piątego posta z kolei :) Jeśli prawie w całym modelu ściany są względem siebie prostopadłe nie ma sensu robić tak "łagodnego" pysku(a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajrusx Napisano 3 Marzec 2005 Autor Share Napisano 3 Marzec 2005 no dzięki za podpowiedzi ale ja już skończyłem tem model...i tak sie musze jeeszcze wieeeeleee naooochyć...to są i tak jeszcze takie próby modelingu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi