Napisano 24 Luty 200520 l A znalazłem taką strugawe psa, co mu sie do głowy ołówek wsadza i sie struga, no to pomyślałem no to go sobie zrobie...no to sie robi, bede sobie tak updejtował co jakiś czas
Napisano 24 Luty 200520 l Sajrusx -> zmień temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
Napisano 24 Luty 200520 l Sairam -> jak można oceniać siatkę nie widząc jej? :) Sajrusx -> pokaż siatkę, to się przekonamy czy "jest do du**"
Napisano 24 Luty 200520 l Autor taka siatka? No nie wiem co w niej jest nie tak, pierwszy raz staram sie żeby to było jak najchudsiejsze no to może sie wreszcie zmieszcze w 1000000 tych takich kwadracikach, jak im tam srexeli, texeli pyta to wie...no dobra w piątek nowa dostawa cieplutkiej głowy. A tak przy okazji to jest model bez mesh smootha no to ma ileś tam, czekajcie zaraz sprawdze ile ma tych texelów czy czegoś tam...oki mam. Meshsmooth-51680 tych ćwoków kwadratowych a bez nie wiem bo mi sie nie chce wyłączać...
Napisano 24 Luty 200520 l Siatka jest w porządku, nie mam zastrzeżeń. Chodzi ci o polygony? Istotna jest ilość face'ów, czyli tych ćwoków trójkątnych. Edit: przesadziłeś z kompresją tego jpga - miejscami niewyraźny (albo mam brudny ekran :))
Napisano 24 Luty 200520 l Autor no ja też czasami sram po ekranie...ekhm...no jakoś mi sie tak wrzuciło...no jakos sie postaram to jeszcze ulepszyć, Oooooo główke już widać już już...
Napisano 25 Luty 200520 l Autor Kolejne modeliki z łbem...dziwny jakiś taki...chyba ma za małe oko...ale tak podobnie wygląda...Zaraz siatka...
Napisano 25 Luty 200520 l Napiszę coś żebyś nie zrobił piątego posta z kolei :) Jeśli prawie w całym modelu ściany są względem siebie prostopadłe nie ma sensu robić tak "łagodnego" pysku(a)
Napisano 3 Marzec 200520 l Autor no dzięki za podpowiedzi ale ja już skończyłem tem model...i tak sie musze jeeszcze wieeeeleee naooochyć...to są i tak jeszcze takie próby modelingu...